\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Headers\Ranges\

Toleriane Arctisztító krém

Komfortérzetet adó arctisztító krém bőrszárazság ellen

 • Facebook
 • Pin

“premium”

A terméknek konkrétan a lelkét érzem az arcbőröm találkozásával magamon. Kifinomult textúra, lágy illat, prémium kategória. Luxus érzetet vált ki a viselése számomra, amely gyakorlatilag az első használattól kezdve azonnali. Számomra abszolút ő az egyik befutó jelenleg. Mindennap használom zuhanyzás közben nedvesített arcra felkenve, kíméletesen eltávolítja a smink maradványait, szennyeződéseket. Hidratál, puha arcbőrt kölcsönöz. Férfiak is bátran használhatják arcápolásra, arctisztításra vagy szimplán borotválás közben létrejött irritáció csökkentésére, zseniális csodaszer.

Olvasson tovább

  Lágy, tejszerű textúrában, mely fenntartja a bőr természetes nedvesség- és lipidtartalmát, valamint segít a bőr barrier védelmében.

  200 ml / 400 ml

  Gyógyszertárkereső 

  Online vásárlás

   Webáruház-kereső

   Tulajdonságok

   Normál és száraz érzékeny bőrre.
   Tiszta formula: illatanyagmentes, tartósítószer-mentes. Tisztító hatékonyság a bőr szárítása és irritálása nélkül. Különleges textúra a bőr súrlódásának minimalizálásáért. 4 ápoló hatóanyaggal a komfortérzet fokozásáért már az első használat után.

   Termékhatékonyság

   Komfortérzetet adó arctisztító krém tiszta, aktív formulával bőrszárazság ellen.

   Textúra és felvitel

   Alkalmazás: Habosítsa fel a tenyerében kis mennyiségű vízzel. Masszírozza a terméket gyengéden az arcbőrére, a szemkörnyék elkerülésével. Öblítse le alaposan.
   Toleriane Arctisztító krém kép {termékcsalád_Label}, a La Roche-Posaytól

   Biztonsági kötelezettségvállalásaink

   A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.