v_header-product_TolerianeTeint.jpg (All-Rights)

Toleriane
Sensitive
Színezett Arcápoló

Arcszín-korrigáló, bőrnyugtató hidratálókrém

 • Facebook
 • Pin

“Tökéletes sminkalap végre”

Soha nem használtam alapozót (32/nő), a bőröm - bár sajnos atópiás dermatitises, überérzékeny, csak illatanyag stb. mentes vagy semmilyen terméket elviselő - alapvetően sima textúrájú, de kipirosodik és száraz sajnos. Örülök, hogy végre van olyan mindenmentes színezett arckrém ami pont olyan fedést ad, hogy a pirosságot, szem alatti karikáimat is tökéletesen befedi, és homogén arcszínt eredményez. Én alapvetően arctisztítás-hidratálókrém indítás után teszem fel, nagyon jól eldolgozható. A világosabb árnyalatot használom kb. 3 hete, ez télre még éppen jó, de nyárra valószínűleg a sötétebbet fogom megpróbálni. Egyáltalán nem kopik vagy hagy foltot a ruhán, nem viszket (!!!), nem szárítja a bőrt, nem lettek mitesszereim, és nem öregíti a bőrömet (pedig a szteroidos krémek miatt kicsit töredezettebb, ráncosabb, mint korom szerint indokolt lenne, emiatt a L R-P alapozókkal szemben ez jött be jobban). Mint minden sminket, este olívaolajjal és vattapamaccsal szedem le. 10/10 és hálás vagyok, hogy végre van ilyen termék, nagyon sok dicséretet kapok a munkatársaimtól, ami az önbizalmamnak is jót tett, szívesen kísérletezgetek kicsit jobban a sminkekkel.:) Ez eddig tök reklámszövegnek hangzik, félve vettem meg a terméket, mert nem volt róla értékelés, francia nyelvű videók alapján tájékozódtam a youtubeon, és adtam neki esélyt. Ami negatívum, hogy csak 2 színben van és nehéz megállapítani, hogy most az a sötét vagy a világos, ha csak egyféle van (számozást vagy feliratot nem találtam), a keveréssel még nem próbálkoztam, és hazavihető tesztmintát nem tudtam kapni a boltokban.

Olvasson tovább
 • ImgPicto_Érzékeny bőrÉrzékeny bőr
 • ImgPicto_ArcraArcra

A Toleriane Sensitive Színezett Arcápoló egy új hibrid bőrápoló. A Toleriane Sensitive bőrnyugtató hatékonyságát most azonnali erős, színezett fedéssel kombinálja.
A Toleriane Sensitive Színezett Arcápoló prebiotikus termálvízzel gazdagítva fed, hidratál és véd. A bőr azonnal jelentősen hidratált, megnyugszik és a pirosság csökkenni tűnik.
Bőrgyógyászati és szemorvosi ellenőrzés mellett tesztelt.

50ml Tubus

Gyógyszertárkereső 

Online vásárlás

  Webáruház-kereső

  Tulajdonságok

  Érzékeny bőrre is megfelelő.

  Színezett fedés: azonnali, természetesnek látszó fedést nyújt a tiszta ásványi pigmenteknek köszönhetően.
  Tartósan: Csökkenti a pirosságot és a bőr érzékenységét. Fokozza a bőr természetes szépségét.

  Textúra és felvitel

  Hidratáló és bőrnyugtató textúra. Nem komedogén.
  2 univerzális árnyalatban a megfelelő fokú fedés érdekében. Könnyű és jól eloszlatható, azonnal nyugtat és frissít, kellemes érzetet biztosítva. Az eredmény könnyű és természetes fedés, a pórusok eltömítése vagy maszk hatás nélkül. Egységesíti és nyugtatja a bőrt.

  Használja minden nap az arcra és nyakra. Az ujjait az arc két oldalára helyezve masszírozza kíméletesen a bőrbe, a homloktól lefelé haladva az orr, az orcák és az áll irányába. Mindig középről induljon és könnyű, kíméletes simításokkal haladjon kifelé.
  Toleriane Sensitive Színezett Arcápoló termékkép

  A La Roche-Posay ajánlja

  Az Ön Toleriane programja

  lépésről-lépésre

  Összetevők

  ImgIngredient_Glicerin
  Glicerin

  Akár 24 órán át hidratál.

  ImgIngredient_Ceramid
  Ceramid

  Támogatja a bőr védőrétegét.

  ImgIngredient_B3-vitamin
  B3-vitamin

  Intenzíven és tartósan nyugtatja a bőrt.

  Biztonsági kötelezettségvállalásaink

  A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.