Toleriane
Sensitive
Színezett Arcápoló

Arcszín-korrigáló, bőrnyugtató hidratálókrém

 • Facebook
 • Pin

“Tökéletes sminkalap végre”

Soha nem használtam alapozót (32/nő), a bőröm - bár sajnos atópiás dermatitises, überérzékeny, csak illatanyag stb. mentes vagy semmilyen terméket elviselő - alapvetően sima textúrájú, de kipirosodik és száraz sajnos. Örülök, hogy végre van olyan mindenmentes színezett arckrém ami pont olyan fedést ad, hogy a pirosságot, szem alatti karikáimat is tökéletesen befedi, és homogén arcszínt eredményez. Én alapvetően arctisztítás-hidratálókrém indítás után teszem fel, nagyon jól eldolgozható. A világosabb árnyalatot használom kb. 3 hete, ez télre még éppen jó, de nyárra valószínűleg a sötétebbet fogom megpróbálni. Egyáltalán nem kopik vagy hagy foltot a ruhán, nem viszket (!!!), nem szárítja a bőrt, nem lettek mitesszereim, és nem öregíti a bőrömet (pedig a szteroidos krémek miatt kicsit töredezettebb, ráncosabb, mint korom szerint indokolt lenne, emiatt a L R-P alapozókkal szemben ez jött be jobban). Mint minden sminket, este olívaolajjal és vattapamaccsal szedem le. 10/10 és hálás vagyok, hogy végre van ilyen termék, nagyon sok dicséretet kapok a munkatársaimtól, ami az önbizalmamnak is jót tett, szívesen kísérletezgetek kicsit jobban a sminkekkel.:) Ez eddig tök reklámszövegnek hangzik, félve vettem meg a terméket, mert nem volt róla értékelés, francia nyelvű videók alapján tájékozódtam a youtubeon, és adtam neki esélyt. Ami negatívum, hogy csak 2 színben van és nehéz megállapítani, hogy most az a sötét vagy a világos, ha csak egyféle van (számozást vagy feliratot nem találtam), a keveréssel még nem próbálkoztam, és hazavihető tesztmintát nem tudtam kapni a boltokban.

Olvasson tovább
 • Érzékeny bőr
 • Arcra

A Toleriane Sensitive Színezett Arcápoló egy új hibrid bőrápoló. A Toleriane Sensitive bőrnyugtató hatékonyságát most azonnali erős, színezett fedéssel kombinálja.
A Toleriane Sensitive Színezett Arcápoló prebiotikus termálvízzel gazdagítva fed, hidratál és véd. A bőr azonnal jelentősen hidratált, megnyugszik és a pirosság csökkenni tűnik.
Bőrgyógyászati és szemorvosi ellenőrzés mellett tesztelt.

50ml Tubus

Gyógyszertárkereső 

Online vásárlás

  Webáruház-kereső

  Tulajdonságok

  Érzékeny bőrre is megfelelő.

  Színezett fedés: azonnali, természetesnek látszó fedést nyújt a tiszta ásványi pigmenteknek köszönhetően.
  Tartósan: Csökkenti a pirosságot és a bőr érzékenységét. Fokozza a bőr természetes szépségét.

  Textúra és felvitel

  Hidratáló és bőrnyugtató textúra. Nem komedogén.
  2 univerzális árnyalatban a megfelelő fokú fedés érdekében. Könnyű és jól eloszlatható, azonnal nyugtat és frissít, kellemes érzetet biztosítva. Az eredmény könnyű és természetes fedés, a pórusok eltömítése vagy maszk hatás nélkül. Egységesíti és nyugtatja a bőrt.

  Használja minden nap az arcra és nyakra. Az ujjait az arc két oldalára helyezve masszírozza kíméletesen a bőrbe, a homloktól lefelé haladva az orr, az orcák és az áll irányába. Mindig középről induljon és könnyű, kíméletes simításokkal haladjon kifelé.
  Toleriane Sensitive Színezett Arcápoló termékkép

  A La Roche-Posay ajánlja

  Az Ön Toleriane programja

  lépésről-lépésre

  Jobb élet az érzékeny bőrűeknek

  Az érzékeny bőr naplóm

  Egy oldal, melyet a La Roche-Posay az érzékeny bőrűek jobb élete mellett elköteleződve hozott létre.
  Ismerje meg az érzékeny bőrrel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, olvassa el szakértőink tanácsait, és fedezze fel, hogyan ápolja az érzékeny arcbőrt!

  Fedezze fel
  SkinreliefSkinrelief

  Összetevők

  ImgIngredient_Glicerin
  Glicerin

  Akár 24 órán át hidratál.

  ImgIngredient_Ceramid
  Ceramid

  Támogatja a bőr védőrétegét.

  ImgIngredient_B3-vitamin
  B3-vitamin

  Intenzíven és tartósan nyugtatja a bőrt.

  Biztonsági kötelezettségvállalásaink

  A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.