\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Headers\Ranges\

Toleriane Ultra

Intenzív, nyugtató ápoló

 • Facebook
 • Pin

“primer”

Hidratálóként használom leginkább primerként sminkelés előtt. Gyönyörűen beszívódik, könnyed textúrájának köszönhetően szinte azonnal becuppantja az arcbőröm. Kellemes, komfortos viselésű krém. Igazából sokáig nem találtam meg a funkcióját számomra, hogy miben lehetne segítségemre. Sminkalap alá kezdtem elhasználni és teljes mértékben megváltozott a jelentősége. Amennyiben nem használnám volt már rá példa a bőröm kiszáradt a nehéz sminktől azonnal megéreztem a hiányát.

Olvasson tovább

  Intenzíven és hosszantartóan nyugtatja a nagyon érzékeny vagy allergiás bőrűek mindennap tapasztalt kellemetlenségeit.

  40 ml

  Gyógyszertárkereső 

  Online vásárlás

   Webáruház-kereső

   Tulajdonságok

   Ultra érzékeny vagy allergiás bőr.
   Kiváló formula: ultra toleráns, nagyon hatékony, kívételesen biztonságos. Minden olyan felesleges összetevőtől mentes, amely irritációt vagy allergiát válthat ki a bőrön. A Neurosensine aktív hatóanyagnak köszönhetően intenzíven nyugtatja a bőrt. A természetes nyugtató erejű és anti-irritáns La Roche-Posay termálvíz megerősíti a nyugtató hatást. Nem komedogén. Nagyon magas tolerancia szint. Allergiás bőrön tesztelt. Tartósítószer-mentes, illatanyagmentes, alkoholmentes.

   Termékhatékonyság

   Az azonnali bőrnyugtatásért. Hosszú távon a bőr irriátciójának és égő érzetének megszüntetéséért. Poliallergén bőrön tesztelt formula, amely bőr legalább két az ESS-ben meghatározott allergiára is reaktiválódik.

   Textúra és felvitel

   Használja reggelente és esténként az arcán és nyakán.
   Toleriane Ultra kép {termékcsalád_Label}, a La Roche-Posaytól

   Biztonsági kötelezettségvállalásaink

   A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.