A TERMÁLVÍZ nélkülözhetetlen mindennapi bőrápoló, mely természetes, ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag érzékeny bőrre, még a legtörékenyebb bőr számára is: újszülötteknek, gyerekeknek, felnőtteknek, várandósság alatt.
Felnőtteknek Csecsemők Gyerekek Újszülöttek akár már születés utáni első napoktól Tinédzserek Tonik és permet Védő Frissítő Puhító Érzékeny bőr

TERMÁLVÍZ: MINDENNAPI BŐRÁPOLÁS
ÉRZÉKENY BŐRRE.

  • La Roche Posay TermékOldal Termálvíz 150ml 3433422404397
    Az érzékeny bőr nélkülözhetetlen mindennapi bőrápolója, mely még a legtörékenyebb bőrre is megfelelő: újszülöttek, gyere...
    TERMÁLVÍZ
    Nézd meg

LEGFONTOSABB ÖSSZETEVŐI
NÉZZÜK MEG ŐKET KÖZELEBBRŐL

SZELÉNBEN GAZDAG

A szelén egy nyomelem, amely nélkülözhetetlen az emberi szervezet biológiai egyensúlyához.A La Roche-Posay Termálvíz nagy mennyiségben tartalmaz szelént, melynek köszönhetően páratlan tulajdonságokkal rendelkezik.

A TERMÁLVÍZ
ÉS A BŐRÁPOLÓINK

A La Roche-Posay Laboratoire Dermatologique már több mint 40 éve arra törekszik, hogy jobb életet nyújtson az érzékeny bőrűek számára azáltal, hogy a biztonságot helyezi a termékek középpontjába .

Mennyi La Roche-Posay termálvizet használunk a termékeinkben? Bőrápolóinban tényleg a termálvizet használjuk, a formulától függ, hogy mennyit. A Lipikar AP, a Posthelios vagy a Lipikar Xerand például több mint 50 % La Roche-Posay termálvizet tartalmaz.

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
A BIZTONSÁG IRÁNT

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.

TERMÉKEINK 100%-A
ALLERGIATESZTELT

Mutass többet
Alapfeltételünk = Nulla allergiás reakció
Ha egyetlen esetet is észlelünk, visszamegyünk a laborba és újraalkotjuk a formulát.

CSAK A SZÜKSÉGES HATÓANYAGOK,
HATÉKONY DÓZISBAN

Mutass többet
Bőrgyógyász és toxikológus együttműködésével kifejlesztett termékeink csak a szükséges összetevőket tartalmazzák, a megfelelő adagolásban.

NAGYON ÉRZÉKENY BŐRŰEKEN
 TESZTELT KÍMÉLETESSÉG

Mutass többet
Termékeink kíméletességét a legérzékenyebb bőrön ellenőrizzük: túlérzékeny, allergiára, aknéra vagy atópiára hajlamos, illetve daganatos betegség elleni kezelés következtében meggyengült bőrön.

FORMULÁINK VÉDELME
FOLYAMATOS

Mutass többet
Olyan csomagolást választunk, ami a lehető legjobban védi a formuláinkat, melyek kizárólag a szükséges tartósítószereket tartalmazzák a tolerálhatóság és a hatékonyság megőrzésének garantálása érdekében az idő előrehaladtával.