A bőr többféle módon is igénybe lehet véve, beavatkozások nyomai, új tetoválás által… Mi, a La Roche-Posay-nál védő, bőrnyugtató balzsamokat tartalmazó termékcsaládot fejlesztettünk ki, a bőröd ápolásáért a gyógyulás után, illetve a gyorsabb regeneráció elősegítéséért. Termálvízzel gazdagítva, érzékeny bőrön tesztelve.
Felnőtteknek Csecsemők Gyerekek Tinédzserek Bőrszárazság Irritált bőr Nyomok Érzékeny bőr Nyomok ellen Hidratáló Bőrfelszín megújító Védő Balzsam Krém Gél

CICAPLAST B5 BALZSAM , REGENERÁLÓDÁST ELŐSEGÍTŐ TERMÉKCSALÁD 
IGÉNYBEVETT, IRRITÁLT BŐRÖDRE

CICAPLAST B5 GÉL , A LÁTHATATLAN RAGTAPASZ
IGÉNYBEVETT, IRRITÁLT BŐRÖDRE

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
A BIZTONSÁG IRÁNT

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.

TERMÉKEINK 100%-A
ALLERGIATESZTELT

Mutass többet
Alapfeltételünk = Nulla allergiás reakció
Ha egyetlen esetet is észlelünk, visszamegyünk a laborba és újraalkotjuk a formulát.

CSAK A SZÜKSÉGES HATÓANYAGOK
HATÉKONY DÓZISBAN

Mutass többet
Bőrgyógyász és toxikológus együttműködésével kifejlesztett termékeink csak a szükséges összetevőket tartalmazzák, a megfelelő adagolásban.

NAGYON ÉRZÉKENY BŐRŰEKEN
TESZTELT
 KÍMÉLETESSÉG

Mutass többet
Termékeink kíméletességét a legérzékenyebb bőrön ellenőrizzük: túlérzékeny, allergiára, aknéra vagy atópiára hajlamos, illetve daganatos betegség elleni kezelés következtében meggyengült bőrön.

FORMULÁINK VÉDELME
FOLYAMATOS

Mutass többet
Olyan csomagolást választunk, ami a lehető legjobban védi a formuláinkat, melyek kizárólag a szükséges tartósítószereket tartalmazzák a tolerálhatóság és a hatékonyság megőrzésének garantálása érdekében az idő előrehaladtával.