A La Roche-Posay mélyreható ismereteket szerzett a fejbőrről, erre a területre szakosodott bőrgyógyászokkal együttműködve, hogy megoldást találjon a korpásodásra, a zsíros hajra és fejbőrre, valamint a száraz hajra és a viszkető fejbőrre. 
Felnőtteknek Gyerekek Tinédzserek Korpás és viszkető fejbőr Bőrhibák Zsírosság Bőrpír Érzékeny fejbőr Érzékeny bőr Korpásodás elleni Hámlás ellen Viszketés ellen Hidratáló Tisztító Atópiára hajlamos bőr Száraz, érzékeny fejbőr Száraz bőr Zsíros, érzékeny fejbőr Érzékeny

KERIUM, SZAKÉRTŐ TERMÉKCSALÁD
ÉRZÉKENY HAJADRA ÉS FEJBŐRÖDRE

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
A BIZTONSÁG IRÁNT

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.

TERMÉKEINK 100%-A
ALLERGIATESZTELT

Mutass többet
Alapfeltételünk = Nulla allergiás reakció
Ha egyetlen esetet is észlelünk, visszamegyünk a laborba és újraalkotjuk a formulát.

CSAK A SZÜKSÉGES HATÓANYAGOK
HATÉKONY DÓZISBAN

Mutass többet
Bőrgyógyász és toxikológus együttműködésével kifejlesztett termékeink csak a szükséges összetevőket tartalmazzák, a megfelelő adagolásban.

NAGYON ÉRZÉKENY BŐRŰEKEN
TESZTELT
 KÍMÉLETESSÉG

Mutass többet
Termékeink kíméletességét a legérzékenyebb bőrön ellenőrizzük: túlérzékeny, allergiára, aknéra vagy atópiára hajlamos, illetve daganatos betegség elleni kezelés következtében meggyengült bőrön.

FORMULÁINK VÉDELME
FOLYAMATOS

Mutass többet
Olyan csomagolást választunk, ami a lehető legjobban védi a formuláinkat, melyek kizárólag a szükséges tartósítószereket tartalmazzák a tolerálhatóság és a hatékonyság megőrzésének garantálása érdekében az idő előrehaladtával.