Száraz, érzékeny, atópiás ekcémára hajlamos vagy zsíros bőrödre keresel hidratáló testápolót? Védd, tápláld és nyugtasd a bőröd a fejed búbjától egészen a lábujjaidig testápoló balzsamaink, tejeink és krémeink segítségével, amelyek minden bőrtípusra megfelelőek, még az újszülöttek bőrére is. Termékeink rendkívül jól tolerálható és tápláló összetevőket tartalmaznak, mint például glicerint vagy shea vajat, amelyek segítenek a bőr lipidrétegének regenerálásában és védelmében. 
Felnőtteknek Csecsemők Gyerekek Idősek Tinédzserek Bőrszárazság Irritált bőr Érzékeny bőr Bőrszárazság ellen Nem irritál KIújulásgátló hatás Viszketés ellen Komfortérzet Hidratáló Védő Aknéra hajlamos bőr Atópiára hajlamos bőr Száraz bőr Ekcémára hajlamos bőr Irritált sérült bőr Érzékeny Nagyon száraz bőr

LIPIKAR, INTENZÍV HIDRATÁLÁS KÖNNYŰ TEXTÚRÁVAL
SZÁRAZ, ÉRZÉKENY VAGY EKCÉMÁRA HAJLAMOS BŐRÖDRE

LIPIKAR, KISZÁRADÁS ELLENI MEGOLDÁS
SZÁRAZ, ÉRZÉKENY VAGY EKCÉMÁRA HAJLAMOS BŐRÖDRE

LIPIKAR SURGRAS,
LIPIDPÓTLÓ, TISZTÍTÓ MEGOLDÁS

SZÁRAZ BŐRÖDRE

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
A BIZTONSÁG IRÁNT

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.

TERMÉKEINK 100%-A
ALLERGIATESZTELT

Mutass többet
Alapfeltételünk = Nulla allergiás reakció
Ha egyetlen esetet is észlelünk, visszamegyünk a laborba és újraalkotjuk a formulát.

CSAK A SZÜKSÉGES HATÓANYAGOK
HATÉKONY DÓZISBAN

Mutass többet
Bőrgyógyász és toxikológus együttműködésével kifejlesztett termékeink csak a szükséges összetevőket tartalmazzák, a megfelelő adagolásban.

NAGYON ÉRZÉKENY BŐRŰEKEN
TESZTELT
 KÍMÉLETESSÉG

Mutass többet
Termékeink kíméletességét a legérzékenyebb bőrön ellenőrizzük: túlérzékeny, allergiára, aknéra vagy atópiára hajlamos, illetve daganatos betegség elleni kezelés következtében meggyengült bőrön.

FORMULÁINK VÉDELME
FOLYAMATOS

Mutass többet
Olyan csomagolást választunk, ami a lehető legjobban védi a formuláinkat, melyek kizárólag a szükséges tartósítószereket tartalmazzák a tolerálhatóság és a hatékonyság megőrzésének garantálása érdekében az idő előrehaladtával.