La Roche Posay Meggyengült bőr  cicaplast termékcsalád oldal teteje
Simítsd és tápláld igénybevett és vízhiányos kezeid és lábaid bőrét, kifejezetten az érzékeny bőr védelmére kidolgozott kéz- és lábápoló termékeinkkel! Termálvízzel és glicerinnel - egy szuper hidratáló összetevővel - gazdagítva segít védőréteget képezni a bőrön. A La Roche-Posay termékeket érzékeny bőrön tesztelték a magas tolerancia és az optimális eredmény biztosítása érdekében.
Felnőtteknek Gyerekek Tinédzserek Bőrszárazság Érzékeny bőr Hidratáló Bőrfelszín megújító Száraz bőr Irritált sérült bőr Nagyon száraz bőr

LIPIKAR XERAND
KEZEID SZÁRAZ BŐRÉRE

CICAPLAST, NAGYSZERŰ VÁLASZTÁS
NAGYON SZÁRAZ, SZÁRAZ, IRRITÁLT VAGY IGÉNYBEVETT KEZEIDRE

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
A BIZTONSÁG IRÁNT

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.

TERMÉKEINK 100%-A
ALLERGIATESZTELT

Mutass többet
Alapfeltételünk = Nulla allergiás reakció
Ha egyetlen esetet is észlelünk, visszamegyünk a laborba és újraalkotjuk a formulát.

CSAK A SZÜKSÉGES HATÓANYAGOK
HATÉKONY DÓZISBAN

Mutass többet
Bőrgyógyász és toxikológus együttműködésével kifejlesztett termékeink csak a szükséges összetevőket tartalmazzák, a megfelelő adagolásban.

NAGYON ÉRZÉKENY BŐRŰEKEN
TESZTELT
 KÍMÉLETESSÉG

Mutass többet
Termékeink kíméletességét a legérzékenyebb bőrön ellenőrizzük: túlérzékeny, allergiára, aknéra vagy atópiára hajlamos, illetve daganatos betegség elleni kezelés következtében meggyengült bőrön.

FORMULÁINK VÉDELME
FOLYAMATOS

Mutass többet
Olyan csomagolást választunk, ami a lehető legjobban védi a formuláinkat, melyek kizárólag a szükséges tartósítószereket tartalmazzák a tolerálhatóság és a hatékonyság megőrzésének garantálása érdekében az idő előrehaladtával.