A SZAKÉRTŐ
VÉLEMÉNYE

Nagyon fontos, hogy önmasszázzsal és fizioterápiával ápold a hegeid, hogy elkerüld a rossz evolúciót, és javítsd a mozgást, a kényelmed és az esztétikát.

Jean-Marc Oviève Gyógytornász, a masszo-fizioterápiás főiskola elnöke

Tudtad?

did_you_know_banner
HOGY A HEGEID
12 - 18 HÓNAP ALATT MÉG VÁLTOZNAK? 

Forrás: www.college-mk.org/wp-content/uploads/2018/07/recommandations-CMK-automassage-2018-07.pdf

A HEGEK ÖNMASSZÍROZÁSA
HOGYAN KELL ÖNMASSZÁZST VÉGEZNI?

Kezdjük az önmasszázst.
Kezdjük az önmasszázst!
VÉGEZZ KÖRKÖRÖS MOZDULATOKAT. Először a kezed helyezd el és végezz körkörös mozdulatokat, MASSZÍROZZ VÍZSZINTESEN JOBBRÓL BALRA. Majd csúsztasd a kezed el vízszintesen. Ha a heg nem fájdalmas, nyomhatod egy kicsit erősebben. Próbáld ne végig csúsztatni a kezed a bőrön. Próbáld megemelni a bőrt.
MASSZÍROZD FÜGGŐLEGESEN FELFELÉ-LEFELÉ. Csináld ugyanezt fentről lefelé. Ha egy kicsit fájdalmas, alárakhatod a kezed. Ettől még a heg elmozdul.
CSÍPD ÖSSZE A SZÉLEKET, HOGY MEGEMELD A HEGET. Ezután ved a heget az ujjaid közé, és szorítsa össze a két oldalt.
HASZNÁLJ BŐRNYUGTATÓ, REGENERÁLÓ BALZSAMOT. A heg görgetéséhez használhatod a CICAPLAST BALZSAM B5-öt, amely segít átcsúsztatni a kezed a hegen.
CSÍPD ÖSSZE A SZÉLEKET ÉS GÖRGESD A HEGED. Tehát összecsíped a heg két oldalát. Utána összegyúrod és hengereled. A legjobb, ha naponta kétszer, legalább 10 percig masszírozod.
A masszírozás mellett naponta többször hidratáld is a heged, hogy elősegítsd a gyorsabb gyógyulást, javítsd a megjelenését és rugalmasabb legyen.
LA ROCHE-POSAY LABORATOIRE DERMATOLOGIQUE

PROFI TIPPEK A HEGEK ELREJTÉSÉÉRT
A TERMÉSZETES MEGJELENÉSÉRT


 
Lássuk, hogyan takarhatod el a heged a La Roche-Posay sminkjeivel.
A heg sminkeléséhez annak zártnak kell lennie, nem szivároghat, nem lehet sebes vagy gyulladt.
Kérj tanácsot egy egészségügyi szakembertől.
Elsőször permetezz termálvizet a bőrödre, majd vidd fel a Cicaplast Baume B5-öt.
A 18 hónaposnál régebbi hegekre használj Anthelios fényvédőket, hogy csökkentsd a hiperpigmentáció kockázatát.

Olyan korrekciós alapozót válassz, amely az egészséges bőr árnyalata és a heg árnyalata közötti. Egymásra merőleges vonalak mentén vidd fel a bőrödre szivaccsal vagy ecsettel. Ezután oszlasd el a korrekciós alapozót a heg közepétől kifelé haladva, majd finoman ütögető mozdulatokkal dolgozd bele az alapozót a hegbe, hogy jól elfedje.

Végül rögzítsd a sminked ásványi púderrel az arcodon, a nyakadon és a dekoltázsodon, hogy mattító hatást érj el. A testeden található hegekre pedig permetezz termálvizet.

Előtte és utána képek,
Rák elleni támogatás a La Roche-Posay-tól

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
FELÉD IS

1975 óta a La Roche-Posay a küldetésének tekinti, hogy támogassa azokat, akik az érzékeny vagy legyengült bőr kihívásaival állnak szemben a mindennapi komfortérzet és életminőség javításáért.