TÁPLÁLD
A BŐRÖD

A rákkezelések során a bőröd érzékenyebbé válik, és idővel elvékonyodhat. Itt az ideje, hogy kényeztesd magad egy mindennapos tápláló bőrápolási rutinnal. Fontos, hogy tisztában légy azzal, amire a bőrödnek szüksége van, és a lehető legjobb védelmet és kényelmet nyújtsd neki, kifejezetten érzékeny és sérülékeny bőrre kifejlesztett krémek, hidratáló balzsamok és bőrápolók segítségével.

Mivel az arcbőr minden nap ki van téve az UV-sugárzásnak, a légszennyezésnek és mindenféle külső hatásnak, gyorsabban beszennyeződik, mint a test többi része. Az arcbőröd védelméért minden reggel és este alaposan tisztítsd meg.

Bőröd ápolásáért a kezelések alatt minden reggel és este bőségesen bekrémezheted az arcod és a tested. Amellett, hogy gyorsan beszívódik és nyugtatja a bőrt, ez a nagyszerű termék megakadályozza a xerózist, az irritációt és a viszketést is.

SZAKÉRTŐI
NÉZŐPONT

A mindennapos kozmetikai ápolók elengedhetetlenek a bőr védelméhez a rákkezelések hatásaitól. Jobb életminőséget garantálnak a kezelések ideje alatt.

Pr Brigitte Dréno A franciaországi nantes-i Orvostudományi Kar kutatási dékánhelyettese, a dermato-onkológiai osztály vezetője, a sejt- és génterápiás osztály igazgatója.

MINDENNAPOS RUTIN
AZ ARCBŐRÖMRE

Ne felejtsd el hidratálni és táplálni az arc minden területét olyan speciális termékekkel, amelyek megfelelnek mindennapos igényeidnek. Használj kifejezetten a szemkörnyék érzékeny bőrére kidolgozott bőrápolót. Hetente egyszer használj hidratáló arcmaszkot 30 percig, a bőr feszülésének enyhítéséért és az arcbőr ragyogásáért. A szemkörnyékápolódat a hűtőszekrényben is tárolhatod, hogy frissítve csökkentse a duzzanatot. Az ajkaidat hidratáló balzsammal tápláld és védd.

REGGELI RITUÁLÉ

VIGYÉL FEL FÉNYKORREKCIÓS KRÉMET, MINT AZ ANTHELIOS KA+ VAGY AZ ANTHELIOS LÁTHATATLAN FLUID

Mutass többet

HASZNÁLJ HIDRATÁLÓKRÉMET, MINT A TOLERIANE ULTRA

Mutass többet

KÉSZÍTSD FEL A BŐRÖD A TERMÁLVÍZ BŐRNYUGTATÓ FORMULÁJÁVAL

Mutass többet

TISZTÍTSD MEG A BŐRÖD EGY KÍMÉLETES, HIPOALLERGÉN TISZTÍTÓVAL, MINT A TOLERIANE TISZTÍTÓ

Mutass többet

 

ESTI RITUÁLÉ

TISZTÍTSD MEG AZ ARCOD.
KERÜLD AZ ARCTISZTÍTÓ KENDŐKET, AMIK TÚL DURVÁK, A SZAPPANOKAT, AMELYEK KISZÁRÍTJÁK A BŐRT, AZ ALKOHOL ALAPÚ TONIKOKAT ÉS BIZONYOS ESSZENCIÁLIS OLAJOKAT

Mutass többet

KÉSZÍTSD FEL A BŐRÖD
ARCTISZTÍTÓ TEJJEL

Mutass többet

VIGYÉL FEL
HIDRATÁLÓKRÉMET

Mutass többet

REVITALIZÁLD A SZEMEIDET
MIKRO-MASSZÁZZSAL

Mutass többet

RUTIN
A KEZEIMRE ÉS LÁBAIMRA

A kezeid és lábaid különös figyelmet igényelnek. Mivel kevés faggyúmirigy található rajtuk, a bőrt védő zsíranyagokból is kevés van rajtuk. Ezért hajlamosak gyorsabban kiszáradni, különösen többszörös külső hatások miatt (a hideg vagy a cipők súrolása). A bőr berepedezhet és fájdalmassá válhat. Mindezek miatt számos kulcsfontosságú lépést mindennapossá kell tenned.

HA A KEZEID ÉS LÁBAID IRRITÁLTAK LEFEKVÉS ELŐTT VIDD FEL RÁJUK A CICAPLAST B5 BALZSAMOT

Mutass többet

RELAXÁLÁSKÉNT FINOMAN BEMASSZÍROZHATOD A KEZEID ÉS LÁBAID EGY KÉSZÍTMÉNNYEL

Mutass többet

ENGEDD, HOGY A BŐRÖD TELJESEN BESZÍVJA A BALZSAMOT

Mutass többet

FIGYELJ, HOGY NE MARADJON TÖBBLET TERMÉK A LÁBUJJAID KÖZÖTT

Mutass többet

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
FELÉD IS

1975 óta a La Roche-Posay a küldetésének tekinti, hogy támogassa azokat, akik az érzékeny vagy legyengült bőr kihívásaival állnak szemben a mindennapi komfortérzet és életminőség javításáért.