SMINKELÉS RÁK UTÁN

Bár a bőröd természete megváltozhat a kezelések során, továbbra is használhatsz sminktermékeket. A megváltozott bőrtípusodnak megfelelő sminktermékeknek köszönhetően számos lehetőség kínálkozik arcbőröd ragyogóbbá tételére. Továbbra is elfedheted az apróbb bőrhibákat vagy a hegeket az érzékenyebb bőrödnek megfelelő termékekkel.

A La Roche-Posay tisztában van azzal, hogy a rákkezelés milyen hatással van a bőrödre, és személyre szabott sminktermékek választékát fejlesztette ki, a sminkelési rutinod kiegészítéséért és a kényelemérzeted fokozásáért a rákterápia során. Itt találsz néhány termékajánlást a sminkrutinodhoz.

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
FELÉD IS

1975 óta a La Roche-Posay a küldetésének tekinti, hogy támogassa azokat, akik az érzékeny vagy legyengült bőr kihívásaival állnak szemben a mindennapi komfortérzet és életminőség javításáért.

:root { --active-color: #009EE2; --theme-color: #009EE2; --background-color: #0090cd; --desc-color: #7a7a7a; --hover-color: #009EE2; } :root { --rangeHeader-bg: #ededed; --rangeHeader-desc: #000; }