La Roche-Posay termálvíz

Bőrnyugtató, bőrpuhító termálvíz

3433422404403
Termékinformáció
La Roche-Posay termálvíz kép  {termékcsalád_Label}, a La Roche-Posaytól

10 értékelés

5.010

Felhasználó: 

Kor: 35-44 év

5

“ Életmentő csodaszer ”

Nagyon jó termék, volt már, hogy "életmentőként" egy szabadtéri kézilabdakupán is fújtuk vele a megfáradt srácokat. Nagyon jól frissít, így azóta a kézistáskában állandó helye van a fagyasztó spray mellett.

Felhasználó: 

Kor: 25-34 év

5

“ Kötelező darab ”

Imádom ezt a terméket. 2016 nyarán fedeztem fel, terhes voltam és kellett valami amit állandóan magamnál hordhatok a nagy melegbe, hogy hűsítsen. Mondanom se kell, tökéletesen bevált. Aztán tél lett és megmaradt, szépen lassan bővítettem a felhasználási listáját. Először az arcápolási rutinba építettem be, aztán epilálás után használtam a bőrömre és mindenre annyira jól működik. Folyamatos termék a kozmetikumaim között.

Felhasználó: 

Kor: 18-24 év

5

“ MUST HAVE ”

Még csak 20 éves vagyok de ez a spray teljesen átformálta a bőrömet. Mielőtt elkezdtem használni úgy gondoltam, hogy azon szerencsések közé tartozom, akiknek szép a bőrük (nem volt soha túl sok pattanásom, akném). Azonban most 3 hónap használat után bátran kijelenthetem, hogy a bőröm teljesen átváltozott. Sokkal egységesebb lett, kevesebbek a mitesszereim és a pórusaim is kevésbé látszódnak. Reggel és este egyaránt használom, egyszerűen nem tudok betelni vele, annyira jó érzés a bőrömön. Telente mindegy milyen krémet tettem a bőrömre, valahogy mindig apró száraz foltok jelentek meg rajta - kivétel idén, ugyanis eddig még egyszer sem fordult elő ez, amit szintén ennek a spraynek tulajdonítok. Alig várom, hogy nyáron is kipróbálhassam a hatását.

Felhasználó: 

Kor: 30-39 év

5

“ Felfrissülés ”

Úgy szerettem nyáron ezt a termeket! Napégés, kipirosodas, bőrhiba.. mindenre jo volt, es ahogy hűsit is! Imádtam. Azt gondoltam csak nyári termek lesz, es néhány hónapra el is tettem, de hiányozni kezdett. Furcsa mód a teli hidegben a hamlo száraz arcom is szereti! Reggelente ezzel kezdek, erre megy ra a színezett hidratalo. Sokkal szebb a borom, az a kis termálvíz szépen beszívódik, es zsíros/olajos krémekre nincs is szükség!

Felhasználó: 

Kor: 25-34 év

5

“ Termálvíz ”

Nagyon szeretem ezt a termálvíz sprayt. Nyáron jól esik vele felfrissíteni vele magamat, az év többi részében pedig a sminkemre szoktam fújni a poros hatás elkerülése végett, a smink egységesítésére. A mini verzió pedig nagyon kompakt, táskabarát

Felhasználó: 

Kor: 25-34 év

5

“ Házipatikai alapfelszerelés ”

Az első termálvizes spray volt, amit próbáltam, a LRP termékekbe vetett bizalmam miatt. Sokféle felhasználási módja van, ezért mindig tartok otthon. Szeretem a rutinomba beilleszteni arctisztítás után, krémezés előtt. Jó kis antioxidáns! Nagyon finomra porlaszt, ez mindenképp pozitívum. Napozás után nagyon kellemes használni, de jó szolgálatot tett már nekem rovarcsípés esetén is, nyugtatta a bőrömet. Napi használat meleltt gyorsan elfújom sajnos, de imádom!

Önnek ajánljuk

Mutassa az összes cikket