v_header-range_default.jpg

La Roche-Posay termálvíz

Bőrnyugtató, bőrpuhító termálvíz

“Csoda”

Kórházban dolgozom újszülött-, koraszülött osztályon. Egyik nap észleltük, hogy az egyik koraszülött lánykánk popsiján felmaródott a bőr. Égő vörös, fájdalmas hámhiányos felület volt a pelenka alatt. A tisztázás minden pillanata fájdalmat okozott a kicsikének. Az egyik alkalommal kaptam az orvoslátogatótól egy ilyen termálvíz sprayt amit addig arc frissítésre használtam. Doktornénikel konzultáltam, hogy ki kellene próbálni a kis hölgy popóján. Kipróbáltuk. A tisztázási procedúra 2 perc volt, fájdalom nélkül. A hám hiány, a pirosság 3-4 kezelés után látványos változást vettünk észre a kezelt területen. Köszönjük, köszönöm, hogy megismerhettük ezt a CSODASZERT.

Olvasson tovább

  Nyugtatja a külső tényezők által (napsugárzás, bőrgyógyászati kezelések stb.) irritált bőrt és segít megelőzni a bőr öregedését. Természetes antioxidáns.

  150 ml

  Tulajdonságok

  Külső tényezők által irritált érzékeny bőrre (napsugárzás, bőrgyógyászati kezelések stb.).
  Az ásványok és nyomelemek, mint például a szelén, különleges kombinációja biztosítja a La Roche-Posay termálvíz tudományosan bizonyított bőrnyugtató, bőrpuhító és anti-oxidáns tulajdonságait. Szigorú formula követelmények a maximális kíméletesség érdekében. Csecsemőknek, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlott.

  Termékhatékonyság

  Klinikailag igazolt nyugtató és anti-irritáns tulajdonság. Az első európai, bőrgyógyászat iránt elkötelezett termálközpont garanciája.

  Textúra és felvitel

  Permetezze bőrére a készítményt, és hagyja felszívódni 2-3 percig. A felesleget óvatosan törölje le.
  La Roche-Posay termálvíz termékkép

  Biztonsági kötelezettségvállalásaink

  A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.