0
test Fb connect
|ARTSEG_OP_PARENTSCORNER_SCARS | |

ÓVJA GYERMEKE BŐRÉT!

Hegek & bibik

Hegek & bibik

Hegek & bibik

Hogyan ápolja gyermeke sebét - 6 aranyszabály

Van néhány egyszerű lépés, amelyeket Ön is alkalmazhat, hogy javítsa egy heg kinézetét. Azt nem lehet megakadályozni, hogy a gyermekek elessenek és sebeik legyenek, de azért igenis lehet tenni, hogy a bőr jobban gyógyuljon, a heg lapos, puha és világos színű legyen.

Img_Hogyan ápolja gyermeke sebét - 6 aranyszabály

1. Tartsa tisztán a sebet a fertőzés elkerüléséért!

Óvatosan tisztítsa meg a sebhelyet legalább naponta egyszer vagy amikor piszkos vagy poros környezetnek van kitéve. Például: iskola után, játszóterezés után stb. Olyan tisztító gélt használjon, amelynek célja a hegesedési folyamat optimalizálása, hipoallergén és olyan kíméletes, hogy gyógyuló bőrön is használható.
Ne használjon túl sok fertőtlenítőt, mint például a hidrogén-peroxid, mert ez megölheti az új bőrsejteket is és késleltetheti a gyógyulást.

2. Kerülje a bőr feszülését!

A bőr húzása szélesebb heget vagy akár a varratok kiszakadását okozhatja, ami a seb újbóli felszakadásával járhat. El kell kerülni:

• több hétig az olyan tevékenységeket, amelyek a sebet feszülésnek teszik ki (mint például bizonyos sportok vagy játékok).
• az olyan ruházatot, amely dörzsöli a gyógyuló bőrt.

3. Figyeljen rá, hogy időben kivegyék a varratokat!

Ha túl korán távolítják el, akkor kinyílhat a seb, ha túl későn, akkor nyomokat hagyhat. Ne jöjjön el az orvosától megfelelő tájékoztatás nélkül arról, hogy mikor és hogyan kell eltávolítani a varratokat (feltételezve, hogy nem felszívódók).

Minden, amit tudni érdemes a varratokról

4. Haszáljon jó hegesedést elősegítő krémet a bőre jobb érzetéért

Válasszon jó hegesedést segítő krémet a gyógyszertárban. Az ilyen krém elősegíti a bőr egyensúlyának helyreállását, segít megnyugtatni és védeni a bőrt. Amint a seb bezáródott és száraz, elkezdheti a használatát.

5. Kombinálja a hegesedést segítő krémet és a masszázst!

A hegek masszírozása optimalizálhatja a hegesedési folyamatot, serkentve a tiszta és egészséges gyógyulást, ezért ezt érdemes legalább naponta egyszer elvégezni.

Tudja meg melyik masszázstechnika való az Ön sebére!

6. Óvja a sebet a naptól!

Az új hegek az UV-sugárzás hatására sötét pigmentációra hajlamosak, ezért válasszon nagyon magas fényvédelemmel (SPF50 +) ellátott, bőrnyugtató krémet.

Még több információért a hegekről és a napsütésről

Kiemelt ajánlataink

Minden termék
Preview : False