Összes komment:
Cicaplast Gél B5

Segít felgyorsítani a bőr regenerálódását

3337875586269
Termékinformáció
Cicaplast Gél B5 termékkép

8 értékelés

5.08

Felhasználó: 

Kor: 18-24 év

5

“ CICAPLAST GÉL B5 ”

Acne álatli hegeimet egytől egyig eltávolította és távolítja folyamatosan. IMÁDOM!!!!!!

Felhasználó: 

Kor: 18-24 év

5

“ ♥ ”

Legjobb hegkezelő krém, egy nap után is látványosan szebb lesz tőle a bőr. Régebbi bőrbetegségemből fent maradó mélyebb hegeket is teljesen eltüntetett. Nagyon sokat köszönhetek, ennek a krémnek.

Felhasználó: 

Kor: 40-49 év

5

“ Szuepr termék ”

Fantasztikus hámosító, hegkezelő termék. Felgyorsítja a folyamatokat és eltünteti a hegeket. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom. Mi csak csodakrémnek hívjuk itthon.

Felhasználó: 

Kor: 30-39 év

5

“ <3 ”

Varratszedés után szépen halványította a heget az arcomon!

Felhasználó: 

Kor: 20-29 év

4

“ hidratáló megoldás a téli időszakban ”

A bőröm rendkívül pattanásos és gyulladásra hajlamos ugyanakkor nagyon száraz is hiszen a pattanáskezelő krémek többsége szárít is. Olyan terméket kerestem ami hidratálja a bőrömet de mindeközben nem segíti elő a pattanások kialakulását. Ekkor találtam rá a Cicaplastra. Nagyon gazdag gél, én inkább csak a téli, hideg időszakra ajánlanám. A nyári izzadós, meleg időben kényelmetlenül elnehezítette az arcbőrömet, nem ivódik be a bőrbe kellőképpen. Télen viszont kiválóan működik, hidratál és megóv a pattanásoktól.

Felhasználó: 

Kor: 30-39 év

5

“ Szeretem❤ ”

Már több hegkezelő krémet használtam de eddig a cicaplast vált be a legjobban.Imádja a bőröm nem irritálja szépen halványítja és kisimítja hegeimet,plussz piros pont azért hogy termálvizet tartalmaz,ez engem nagyon megfogott nem cserélném le semmi pénzért.Remélem lesz lehetőségem más terméket is kipróbálni persze másmilyen célból esetleg hajápolás arcápolás testápolás😉

Önnek ajánljuk

Mutassa az összes cikket