Összes komment:
Cicaplast Gél B5

Segít felgyorsítani a bőr regenerálódását

3337875586269
Termékinformáció
Cicaplast Gél B5 termékkép

9 értékelés

5.09

Felhasználó: 

Kor: 40-49 év

5

“ Szuper regeneralás a hegeknél ”

Sajnos bőrrákot diagnosztizaltak nálam, ősszel a műtétek után a hegek kezelésénél bevetésre került a termék. Számomra a Cicaplast gél jelentette a gyorsabb regeneralódást és hozzá a Cicaplast krémet is beszereztem. Mivel több helyen is basalioma miatt történt a sebészi eltávolítás így nagy reményeket fűztem a Cicaplasthoz. A lapockám alatti heg a legnagyobb, szépen gyógyulnak, köszönöm, hogy letezik ilyen szuper hegkezelesre alkalmas termék.

Felhasználó: 

5

“ CICAPLAST GÉL B5 ”

Acne álatli hegeimet egytől egyig eltávolította és távolítja folyamatosan. IMÁDOM!!!!!!

Felhasználó: 

Kor: 18-24 év

5

“ ♥ ”

Legjobb hegkezelő krém, egy nap után is látványosan szebb lesz tőle a bőr. Régebbi bőrbetegségemből fent maradó mélyebb hegeket is teljesen eltüntetett. Nagyon sokat köszönhetek, ennek a krémnek.

Felhasználó: 

Kor: 40-49 év

5

“ Szuepr termék ”

Fantasztikus hámosító, hegkezelő termék. Felgyorsítja a folyamatokat és eltünteti a hegeket. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom. Mi csak csodakrémnek hívjuk itthon.

Felhasználó: 

5

“ <3 ”

Varratszedés után szépen halványította a heget az arcomon!

Felhasználó: 

4

“ hidratáló megoldás a téli időszakban ”

A bőröm rendkívül pattanásos és gyulladásra hajlamos ugyanakkor nagyon száraz is hiszen a pattanáskezelő krémek többsége szárít is. Olyan terméket kerestem ami hidratálja a bőrömet de mindeközben nem segíti elő a pattanások kialakulását. Ekkor találtam rá a Cicaplastra. Nagyon gazdag gél, én inkább csak a téli, hideg időszakra ajánlanám. A nyári izzadós, meleg időben kényelmetlenül elnehezítette az arcbőrömet, nem ivódik be a bőrbe kellőképpen. Télen viszont kiválóan működik, hidratál és megóv a pattanásoktól.

Önnek ajánljuk

Mutassa az összes cikket