Összes komment:
Cicaplast Levres

Ajakápoló balzsam

30106659
Termékinformáció
Cicaplast Levres - termék kép

4 értékelés

5.04

Felhasználó: 

Kor: 18-24 év

5

“ Szuper ”

Régóta küzdöttem a száraz ajakkal, már első használat után meglepően hidratált és puha lett. Többször újravásároltam. Nem irritál, bátran ajánlom! Azóta bármerre megyek mindig nálam van.

Felhasználó: 

5

“ Nyugtató ”

Gyermekkorom óta küzdök az extra száraz bőrrel, emellett pedig nem fogyasztom sajnos elég folyadékot. Ezek mind mind befolyásolják az ajkaim állapotát. Ezek mellé pedig sajnos két évig gyógyszeres kezelésben részesültem az aknéim miatt. A bőrgyógyászom ajánlotta ezt az ajakápolót. Én éjszakára használtam, lefekvés előtt vastagabban bekentem a sebes, kirepedezett ajkaimat. Reggelre az ajkaim megnyugodtak, puhává váltak és nem voltak olyan erőteljesen jelen a kirepedezettség okozta sebek. A termék 1 hónap után rendbe hozta úgy az ajkaimat, hogy csak éjszakára használtam. Azóta is a lefekvés előtti bőrápolási rutinom hű társa.

Felhasználó: 

5

“ Védelem ”

Minden évben ősztől tél végéig küzdöttem kirepedt szájjal. Mivel a kisfiamnál már a Lipikar testápoló csodát tett bátran megvásároltam, és minden eddig használt szájápolóval szemben bedobással nyert :) sose veszek már mást.

Felhasználó: 

5

“ Megéri az árát! ”

Érzékeny bőrű vagyok, ami sajnos az ajkaimon is látszik. Sok éven keresztül csak a szteroidos krémek segítettek, amik el is vékonyították a felületet. Próbáltam leszokni róla, ideig óráig működtek a drogériákban kapható mindenféle vitaminnal és marketinggel ellátott ajakápolók, de tökéletes megoldást nem hozott egyik sem. A védőnőmtől kapott Cicaplast Baume B5 termékminta sikerességén felbuzdulva, megvettem az ajakápolót is. Kicsit tartottam az ár-érték aránytól, de minden pénzt megér! Puha, sima ajkaim lesznek, és kellemesen szájfényesen csillog ha felkenem. Praktikus, könnyű a felvitele, sokáig elég és akár egy alkalom is elég, hogy helyrehozza az időjárás okozta kellemetlenséget.

    Önnek ajánljuk

    Mutassa az összes cikket