A bőrvédő
vitamin 

duration time 2 perc elolvasni

Az 1913-ban felfedezett Retinol az A-vitamin természetesen előforduló aktív formája, amely alapvető szerepet játszik a bőr gátfunkciójának fenntartásában. A retinolhiányos páciensekre jellemző a hiperkeratinizált, száraz és durva felszínű bőr - ami mind hozzájárul az időelőtti bőröregedéshez. A helyileg alkalmazott Retinol egyedülállóan komplex hatással van a bőröregedés jeleire:

  • A bőrfelszínen: A Retinol kisimítja a bőrfelszínt, egységesebb bőrtónust biztosít, segít az öregségi foltok és a fakó arcszín ellen.
  • A bőr mélyrétegében: védi a bőr alapszerkezetét, így hatva a ráncok ellen.

RETINOL: A DERMATOLÓGIAI SZUPERSZTÁR...
BIZONYOS ÁRNYOLDALAKKAL

Ez a bőrgyógyászati referencia molekula sok jótulajdonsága mellett a bőrtolerancia kihívások és a problematikus készítmény összetevők megtestesítője is egyben. A közelmúltig nem létezett elfogadható megoldás az érzékeny bőrű páciensek számára. A mellékhatások a hámlás, kipirosodó bőr és kellemetlen bőrérzet voltak. Nem túl stabil volta és fotoszintetikus tulajdonságai miatt a Retinolt inkább éjszakai használatra ajánlották. De jó hír, hogy nem minden Retinol fajta bír ugyanolyan tulajdonságokkal...

2010 – LA ROCHE-POSAY MEGTEREMTI
AZ ÉRZÉKENY BŐR SZÁMÁRA IS ALKALMAS ELSŐ RETINOL MOLEKULÁT


2010 sorsfordító év volt a Retinol történetében. A La Roche-Posay laboratóriumokban sikerült megteremteni világelsőként az ellenőrzöttebb hatású és jobb bőrtoleranciájú Progresszívan Felszabaduló Retinolt: a tiszta Retinol és a progresszíven felszabaduló retinol tartályt képez a bőrön belül, ahonnan lassabban szabadul fel a hatóanyag, ami automatikusan jobb bőrtoleranciával jár, az érzékeny bőrön is.

2016 - A LA ROCHE-POSAY MÉG TOVÁBB HALAD,
NAPKÖZBEN IS HASZNÁLHATÓ RETINOLLAL

A bőrápolási szakértők következő kihívása ezzel a pluripotens molekulával kapcsolatban a nappali használat lehetővé tétele volt. Igazából ugyanis nap közben van a legnagyobb szükségunk a Retinol korrekciós erejére, mert ekkor éri bőrünket a legtöbb káros környezeti hatás.

2016-ban a retinolt végül egy aktív környezeti többpajzsban rögzítették:

  • Hosszú UVA és UVB SPF 30 szűrő az öregedési foltok, a kiszáradás és az érdesség megelőzésére.
  • Karnozin és anti-oxidáns segíti a kollagéntermelő fibroblaszták anyagcseréjét, csökkentve a mély ráncok kialakulását.
  • Tapadásgátló textúrájú szennyezéscsökkentő a légszennyezés részecskéi okozta fakó arcszín ellen.

A környezeti agresszorok ellen védett bőr megmaradt energiáját a szövetek egészségmegőrzésére fordíthatja, a korszakalkotó molekula összes előnyének kihasználásával. Az egyik legjobb öregedésgátló molekulaként ismert retinol már évtizedek óta része a bőrgyógyászok arzenáljának.
A La Roche-Posay a dermatológia fejlődésének elkötelezett támogatójaként több jelentős áttörést ért el e referencia molekula használatának javításában és megkönnyítésében. A kutatás tovább folyik, garantálva a az öregedésgátló titkok mögötti korszerű szaktudást!

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
A BIZTONSÁG IRÁNT

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.

TERMÉKEINK 100%-A
ALLERGIATESZTELT

Mutass többet
Alapfeltételünk = Nulla allergiás reakció.
Ha egyetlen esetet is észlelünk, visszamegyünk a laborba és újraalkotjuk a formulát.

CSAK A SZÜKSÉGES HATÓANYAGOK,
HATÉKONY DÓZISBAN

Mutass többet
Bőrgyógyász és toxikológus együttműködésével kifejlesztett termékeink csak a szükséges összetevőket tartalmazzák, a megfelelő adagolásban.
laroche posay elkötelezettségünk a biztonság iránt érzékeny bőr baba modell

NAGYON ÉRZÉKENY BŐRŰEKEN
TESZTELT KÍMÉLETESSÉG

Mutass többet
Termékeink kíméletességét a legérzékenyebb bőrön ellenőrizzük: túlérzékeny, allergiára, aknéra vagy atópiára hajlamos, illetve daganatos betegség elleni kezelés következtében meggyengült bőrön.

FORMULÁINK VÉDELME
FOLYAMATOS

Mutass többet
Olyan csomagolást választunk, ami a lehető legjobban védi a formuláinkat, melyek kizárólag a szükséges tartósítószereket tartalmazzák a tolerálhatóság és a hatékonyság megőrzésének garantálása érdekében az idő előrehaladtával.