Ragyogj
nem csak a belső tüzednek köszönhetően

duration time 2 perc elolvasni

A cél az érzékeny bőr védelme és regenerációja. Ezért felejtsd el a túl agresszív formulákat, melyek károsíthatják a bőrt. Válassz helyettük inkább a bőr természetes egyensúlyát tiszteletben tartó termékeket.

Redermic R: Tiszta retinollal, fokozatosan felszabaduló retinollal, az erősen intoleráns bőr számára is.

Redermic C: 5% C-vitamin, mannóz és hialuronsav kombinációja biztosítja az ideális hatást és bőrtoleranciát.

HATÉKONY
AKTÍV ÖSSZETEVŐK

LÉGY IGÉNYES, MINT A BŐRÖD

Az érzékeny bőr ápolásában nincs másodlagos fontosságú szempont. Sose elégedj meg egy részeredménnyel. Épp ellenkezőleg, kifizetődő a lehető legjobb ápolás. Igényled a legkorszerűbb öregedésgátló összetevőket:

Retinol

Miért? A tiszta A-vitamin prekurzoraként a bőrfelszínen és a bőr mélyrétegében egyaránt hat, simább bőrt és egyenletesebb arcszínt biztosítva, valamint csökkentve a ráncok mélységét. Legfőbb plusz pontja az, hogy megbízható szövetségesünk az öregedés klinikai jelei ellen való harcban.

C-vitamin

Miért? Antioxidáns, kollagéntámogató és érerősítő hatású... Ez a molekula szinte bármivel képes megbirkózni! Jó hatással van a mikrokeringésre, a bőr kollagénszintjére és a ráncokra.
Legfőbb plusz pontja az, hogy a nap folyamán képes megújulni az enzimekkel kölcsönhatásban, így egész nap élvezheted öregedésgátló hatását.

TELJESKÖRŰ
ÁPOLÁS

AZ IDŐ VASFOGA SENKIT SEM KÍMÉL—A BŐRÖDET IS BELEÉRTVE

Az öregedésgátló korrekciós ápolás vagy teljeskörű, vagy nem használ! A ráncok, feszességesztés és egyenetlen arcszín ellen is hatnia kell az öregedésgátló termékeknek.

Az ideális kombináció: Redermic R napi egy alkalommal + Redermic C kiegészítő napi ápolásként.

Az eredmény: Az idő előtti öregségi foltok és a bőrpír visszaszorítása, egyenletesebb arcszín, kisimultabb finom vonalak, a mély ráncok korrekciója, láthatóan feszesebb, jobb textúrájú bőr (a pórusok összehúzódnak, a bőr megjelenése finomabb).

ERRE IS VAN
MEGOLDÁSUNK

A RETINOL termékcsalád segít simítani a mély ráncokat és finomítja a bőrt. Úgy fejlesztettük ki, hogy optimális hatékonyságot és tolerálhatóságot nyújtson az érzékeny bőr számára.

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
A BIZTONSÁG IRÁNT

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.

TERMÉKEINK 100%-A
ALLERGIATESZTELT

Mutass többet
Alapfeltételünk = Nulla allergiás reakció.
Ha egyetlen esetet is észlelünk, visszamegyünk a laborba és újraalkotjuk a formulát.

FORMULÁINK VÉDELME
FOLYAMATOS

Mutass többet
Olyan csomagolást választunk, ami a lehető legjobban védi a formuláinkat, melyek kizárólag a szükséges tartósítószereket tartalmazzák a tolerálhatóság és a hatékonyság megőrzésének garantálása érdekében az idő előrehaladtával.

CSAK A SZÜKSÉGES HATÓANYAGOK,
HATÉKONY DÓZISBAN

Mutass többet
Bőrgyógyász és toxikológus együttműködésével kifejlesztett termékeink csak a szükséges összetevőket tartalmazzák, a megfelelő adagolásban.

NAGYON ÉRZÉKENY BŐRŰEKEN
TESZTELT KÍMÉLETESSÉG

Mutass többet
Termékeink kíméletességét a legérzékenyebb bőrön ellenőrizzük: túlérzékeny, allergiára, aknéra vagy atópiára hajlamos, illetve daganatos betegség elleni kezelés következtében meggyengült bőrön.