5 tipp
az érzékeny bőr 
fiatalos megjelenéséért

duration time 1 perc elolvasni

Az érzékeny bőr elvékonyodhat és sérülékenyé válhat a napi agresszív környezeti hatások miatt. A higed, meleg, napfény, szennyeződések, a stressz... mind csökkentik ellenállóképességét, ami romló bőrminőséggel és gyorsabb bőröregedéssel járhat. Lentebb felsoroltunk pár egyszerű tanácsok, melyek segíthetnek a fiatalos kinézet megőrzésében.

1. TIPP:
HIDRATÁLJ, HIDRATÁLJ 
ÉS HIDRATÁLJ ÚJRA

Sosem lehet eleget ismételni - a megfelelő hidratáció a szépség kulcsa! A bőr 70%-ban vízből áll, a nedvességhiány aktívan károsítja a bőrsejteket. A hatásos hidratálás alapfeltétele az elegendő folyadék bevitele.

2. TIPP:
ALKALMAZZ TERMÉSZETES
ÖREGEDÉSGÁTLÓ VARÁZSLATOT

Szó szerint igaz, hogy a gyönyörű bőr jól táplált. Fogyassz naponta antioxidánsokban, nyomelemekben és alapvető zsírsavakban gazdag ételeket, mint pl. lazacot, tengeri gyümölcsöket, dióféléket, citrusokat, gombákat stb.

3. TIPP:
TARTSD BE A NAPI RITUÁLÉD

Minél többet teszel a bőröd fiatalos kinézetéért, annál jobb. Reggel és este kezdd a bőrápolást alapos tisztítással, aztán használj nappali vagy éjszakai ápoló terméket. Ne feledkezz meg a szemkörnyékről és az ajkak vékony bőréről, melyek ápolása különlegesen fontos. Heti egy alkalommal használj hámlasztó hatású terméket és masszírozd végig az arcod. Végül, de nem utolsó sorban - figyelj a hatásos fényvédelemre egész évben.

4. TIPP:
MOZOGJ

A stressz és túl sok munka oxidációs stressz forrása, ami sietteti a bőröregedést. A probléma leghatásosabb megoldása a kikapcsolódás. A rendszeres fizikai munka segít a pszichés komfort elérésében, légzőgyakorlatok és meditáció segítségével meg megőrizheted a belső nyugalmadat.

5. TIPP:
CSIPKERÓZSIKÁNAK IGAZA VOLT

Éjszaka, mialatt testünk pihen, bőrünk intenzíven dolgozik. A sejtregeneráció felgyorsul, javul a bőr szerkezete és aktiválódik a mikrokeringés. Ez a folyamat éjjel 2 és 4 között tetőzik. Az igazán bőrfiatalító alvás érdekében próbálj ágyba kerülni éjfél előtt és legalább 8 órát aludni.

Data 12010 – Association de Recherche Clinique en allergologie et asthmologie (Arcaa – Asociace pro výzkum klinické alergie a astma) La Roche-Posay kvantitativní studie provedená u 3 750 žen ve Spojených státech, Brazílii, Číně, Francii a Německu v listopadu 2010.

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
A BIZTONSÁG IRÁNT

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.

TERMÉKEINK 100%-A
ALLERGIATESZTELT

Mutass többet
Alapfeltételünk = Nulla allergiás reakció.
Ha egyetlen esetet is észlelünk, visszamegyünk a laborba és újraalkotjuk a formulát.

CSAK A SZÜKSÉGES HATÓANYAGOK,
HATÉKONY DÓZISBAN

Mutass többet
Bőrgyógyász és toxikológus együttműködésével kifejlesztett termékeink csak a szükséges összetevőket tartalmazzák, a megfelelő adagolásban.
laroche posay elkötelezettségünk a biztonság iránt érzékeny bőr baba modell

NAGYON ÉRZÉKENY BŐRŰEKEN
TESZTELT KÍMÉLETESSÉG

Mutass többet
Termékeink kíméletességét a legérzékenyebb bőrön ellenőrizzük: túlérzékeny, allergiára, aknéra vagy atópiára hajlamos, illetve daganatos betegség elleni kezelés következtében meggyengült bőrön.

FORMULÁINK VÉDELME
FOLYAMATOS

Mutass többet
Olyan csomagolást választunk, ami a lehető legjobban védi a formuláinkat, melyek kizárólag a szükséges tartósítószereket tartalmazzák a tolerálhatóság és a hatékonyság megőrzésének garantálása érdekében az idő előrehaladtával.