A LIPIKAR teljes körű tisztálkodó és testápoló termékcsalád érzékeny, nagyon száraz és ekcémára hajlamos bőrre.

Bőrgyógyászok által ajánlott.
Felnőtteknek Csecsemők Gyerekek Újszülöttek akár már születés utáni első napoktól Idősek Tinédzserek Balzsam Tisztító Hidratáló Aknéra hajlamos bőr Atópiára hajlamos bőr Vízhiányos bőr Száraz bőr Ekcémára hajlamos bőr Irritált sérült bőr Érzékeny Nagyon száraz bőr Bőrszárazság ellen Hámlás ellen Nem irritál Viszketés ellen KIújulásgátló hatás Bőrpír ellen Viszketés ellen Komfortérzet Hidratáló Védő Simító

LIPIKAR, TESTÁPOLÁS
ATÓPIÁS EKCÉMÁRA HAJLAMOS BŐRRE

LIPIKAR, TESTÁPOLÁS
SZÁRAZ ÉS NAGYON SZÁRAZ BŐRRE

LEGFONTOSABB ÖSSZETEVŐI
NÉZZÜK MEG ŐKET KÖZELEBBRŐL

Shea vaj

A shea vaj minden LIPIKAR formula kulcsfontosságú összetevője. Arról a tulajdonságáról ismert, hogy a bőr hidrolipid rétegét a bőr saját lipidjeire hasonlító lipidekkel támogatja. Fenntartható forrásból származik.

Niacinamid

Bőrnyugtató aktív hatóanyag, mely segít csökkenteni a viszketést és támogatja a bőr lipidrétegét. Atópiás ekcémára hajlamos bőrre is megfelelő.

Aqua Posae
Filiformis

Exkluzív szabadalmazott hatóanyag, amely hat a nagyon száraz bőrért felelős tényezőkre, valamint hozzájárul a súlyos bőrszárazság fellángolásának megelőzéséhez.

LIPIKAR MINDENNAPI TISZTÁLKODÓ RUTIN
ÉRZÉKENY ÉS SZÁRAZ BŐRRE

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
A BIZTONSÁG IRÁNT

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.

TERMÉKEINK 100%-A
ALLERGIATESZTELT

Mutass többet
Alapfeltételünk = Nulla allergiás reakció.
Ha egyetlen esetet is észlelünk, visszamegyünk a laborba és újraalkotjuk a formulát.

FORMULÁINK VÉDELME
FOLYAMATOS

Mutass többet
Olyan csomagolást választunk, ami a lehető legjobban védi a formuláinkat, melyek kizárólag a szükséges tartósítószereket tartalmazzák a tolerálhatóság és a hatékonyság megőrzésének garantálása érdekében az idő előrehaladtával.

CSAK A SZÜKSÉGES HATÓANYAGOK,
HATÉKONY DÓZISBAN

Mutass többet
Bőrgyógyász és toxikológus együttműködésével kifejlesztett termékeink csak a szükséges összetevőket tartalmazzák, a megfelelő adagolásban.

NAGYON ÉRZÉKENY BŐRŰEKEN
TESZTELT KÍMÉLETESSÉG

Mutass többet
Termékeink kíméletességét a legérzékenyebb bőrön ellenőrizzük: túlérzékeny, allergiára, aknéra vagy atópiára hajlamos, illetve daganatos betegség elleni kezelés következtében meggyengült bőrön.