Viszkető bőrkiütés:
Az allergiás reakció kezelése az arcon

Article Read Duration 3 perc elolvasni

A bőr az első számú hely, ahol allergiás reakciók fordulnak elő. Az allergiás bőrkiütések enyhítésére használj ultra-hipoallergén, gazdag vagy folyékonyabb állagú hidratálót (a saját igényeid szerint), amely azonnal csillapítja a kényelmetlenséget. Részesítsd előnyben a légmentes csomagolású termékeket, mert nem kontaminálódnak felbontás után. Az allergiára hajlamos bőr tisztítására használj speciális, steril egyszer használatos adagos csomagolású tisztítószert.

A BŐRALLERGIÁK:
EGYRE GYAKORIBB PROBLÉMA

Az elmúlt 20 év során az allergiás esetek száma világszerte megduplázódott. Például a francia lakosság 25%-a allergiás valamire, míg 40 éve ez a szám csak 4% volt.

A bőr az első számú hely, ahol allergiás reakciók fordulnak elő. Kiütések, bizsergés, bőrviszketés... Az arckiütés formájában jelentkező allergiás reakciók elsősorban a nőket érintik. A La Roche-Posay laboratóriumai a jelenséget 2010-ben kezdték el kutatni világszerte.

Több mint 3500 nőt kérdeztünk meg: minden nap az allergiakezelési módszereikről meséltek nekünk. A megkérdezettek több mint 40%-a állította, hogy az allergiás tünetektől szenved, illetve még nem talált megfelelő bőrtoleranciájú krémet.

 

MI OKOZZA A BŐR ALLERGIÁS REAKCIÓJÁT?

A nem megfelelő kozmetikumok használata az allergia és / vagy intolerancia másik fő oka. A bőrallergia tüneti enyhítése érdekében olvass tovább és fedezd fel a TOLERIANE Ultra-t, egy intenzíven nyugtató, ultra-hipoallergén hidratáló krémet, amely ideális kezelést biztosít bőrallergiára és irritációkra.

A BŐRKIÜTÉSEK KEZELÉSE

VÁLASZD KI A BŐRTÍPUSODNAK MEGFELELŐ ALLERGIA GYÓGYMÓDOT

Elterjedt tévhit a szuperérzékeny, allergiára hajlamos bőrrel kapcsolatban, hogy száraz. De ez nem feltétlenül igaz. Főleg nyáron igényelhet könnyebb textúrákat is az allergiatünetek kezelésére. Ne feledd, hogy a megfelelő kezelés nem csak a tünetektől, bőrtípusodtól, hanem az évszakoktól is függhet.

A hidratáló és nyugtató TOLERIANE ápoló termékcsalád megoldást kínál minden bőrtípus számára, minden évszakban. Mindkettő tartalmaz bőrnyugtató neurosensine-t, valamint természetesen hidratáló és antioxidáns hatású La Roche-Posay termálvizet.

Megoldást keresel a zsíros, allergiára hajlamos bőrre, vagy nyáron a könnyedébb állagú krémeket részesíted előnyben? Válaszd a TOLERIANE Dermallergo Fluide-ot.

Allergiára hajlamos, száraz bőr? Akkor a megoldás a TOLERIANE Dermallergo.

KÉTES ÖSSZETEVŐK NÉLKÜL

A TOLERIANE termékcsalád illatanyag- és alkoholmentes, ultra hipoallergén.

MIT JELENT AZ, HOGY HIPOALLERGÉN?


Ez azt jelenti, hogy a termék ritkábban okoz allergiás reakciót. A TOLERIANE termékcsalád meghaladja az európai biztonsági követelményeket, mivel több mint 4000 betegen és allergiára hajlamos bőrtípuson tesztelték a magas tolerancia biztosítása érdekében.

AZ ALLERGIÁS BŐR MEGFELELŐ ÁPOLÁSÁHOZ
ÜGYELJ A CSOMAGOLÁSRA IS

LÉGMENTES CSOMAGOLÁS BIZTOSÍTJA, HOGY A TERMÉK HIPOALLERGÉN MARAD

A termékromlás egyik legfőbb oka - és a viszkető kiütések fő felelőse a csomagolásba visszakerült kontaminált bőrápoló termék. Magával viheti ugyanis az allergéneket és egyéb irritáló anyagokat.

A TOLERIANE Dermallergo és TOLERIANE Dermallergo Fluid tisztasága megőrzése céljából a La Roche-Posay laboratóriumai ultra levegőmentes csomagolást fejlesztettek ki zárófejjel, kontaminációgátló szelepekkel és ultraprotektív összehúzódó fóliával. Az eredmény: a termék nem jut vissza a flakonba, nem kontaminálódik, nem oxidálódik és megakadályozza a pazarlást is.

AZ ALLERGIÁS BŐRKIÜTÉS GYÓGYÍTÁSA
MEGFELELŐ TISZTÍTÁS SEGÍTSÉGÉVEL

Előfordulhat, hogy a sminkeltávolítás kellemetlen bőrérzettel jár. A La Roche-Posay ultra bőrtoleranciájú sminkeltávolító és tisztító termékeket fejlesztett ki a probléma orvoslására. A TOLERIANE sminkeltávolító és arctisztító krém ultra érzékeny, allergiás reakciókra hajlamos bőrön teszteltük, illetve kontaktlencsét viselő és érzékeny szemű egyének bevonásával.

Ezt a toleranciát steril, egyszer használatos csomagolás biztosítja: tartósítószer-, illatanyag- és alkoholmentes formulával. A szemműtétek során hagyományosan alkalmazott nátrium-hialuronát alapú formula azonnal feloldja a sminket, a frissesség érzetét keltve a tökéletesen tiszta és hidratált bőrön. A TOLERIANE sminkeltávolító és arctisztító krém azonnal megnyugtatja és helyreállítja a bőr kényelemérzetét az allergiás arcreakciók után.

A bőrallergiákkal kapcsolatban ITT találsz további információt.

1Data 12010 – Association de Recherche Clinique en allergologie et asthmologie (Arcaa – Klinikai Allergia- és Asztmakutató Egyesület) A La Roche-Posay kvantitatív tanulmányát 3750 nő bevonásával végezték el 2010 novemberében az Egyesült Államokban, Brazíliában, Kínában, Franciaországban és Németországban.

IGAZ
VAGY HAMIS?

SMINKECSETED
ALLERGIÁT OKOZHAT.

IGAZ

A sminkecsetek és applikátorok valódi por- és allergiacsapdák lehetnek, úgyhogy rendszeresen ki kell őket mosni. Tisztítsd meg az ecseteidet hipoallergén szappannal vagy sminkecset-tisztítóval, hogy megőrizd egészségedet.
Tudj meg többet

A GYÜMÖLCSÖK ÉS A ZÖLDSÉGEK
SOHA NEM ALLERGIZÁLNAK

HAMIS

Egyes gyümölcsök és zöldségek nagy mennyiségben tartalmaznak szalicilátokat (ami az aszpirin összetevője is). A szalicilátra érzékeny egyéneknél az ilyen vegyületekben gazdag ételek valójában súlyosbíthatják az olyan allergiás tüneteket, mint a szénanátha, az asztma, az ekcéma és a bőrreakciók.
Tudj meg többet

JOBB HA NEM ZUHANYZOL,
HA ALLERGIÁS A BŐRÖD?

HAMIS

Ha nem tisztálkodsz a nap végén, egész éjszaka érintkezni hagyod bőröddel az olyan allergéneket és irritáló anyagokat, mint a pollen és a szennyezett levegő. Ezek káros hatást gyakorolhatnak a bőr barrierfunkciójára, és irritációt okozhatnak.
Tudj meg többet

TILOS A DIY KRÉMEK HASZNÁLATA
ÉRZÉKENY BŐRRE

IGAZ

Akármilyen jó mókának tűnik is elkészíteni a saját bőrápolódat, ha allergiára hajlamos a bőröd, ez egyenes út lehet az allergiás reakciókhoz. Sok természetes összetevő ugyanis erősen irritáló hatású lehet.
Tudj meg többet

ERRE IS VAN
MEGOLDÁSUNK

A TOLERIANE az érzékeny, allergiára hajlamos bőr hidratálására, megnyugtatására és védelmére kifejlesztett termékcsalád.

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
A BIZTONSÁG IRÁNT

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.

TERMÉKEINK 100%-A
ALLERGIATESZTELT

Mutass többet
Alapfeltételünk = Nulla allergiás reakció.
Ha egyetlen esetet is észlelünk, visszamegyünk a laborba és újraalkotjuk a formulát.

FORMULÁINK VÉDELME
FOLYAMATOS

Mutass többet
Olyan csomagolást választunk, ami a lehető legjobban védi a formuláinkat, melyek kizárólag a szükséges tartósítószereket tartalmazzák a tolerálhatóság és a hatékonyság megőrzésének garantálása érdekében az idő előrehaladtával.

CSAK A SZÜKSÉGES HATÓANYAGOK,
HATÉKONY DÓZISBAN

Mutass többet
Bőrgyógyász és toxikológus együttműködésével kifejlesztett termékeink csak a szükséges összetevőket tartalmazzák, a megfelelő adagolásban.

NAGYON ÉRZÉKENY BŐRŰEKEN
TESZTELT KÍMÉLETESSÉG

Mutass többet
Termékeink kíméletességét a legérzékenyebb bőrön ellenőrizzük: túlérzékeny, allergiára, aknéra vagy atópiára hajlamos, illetve daganatos betegség elleni kezelés következtében meggyengült bőrön.