A Hyalu B5 termékcsalád öregedésgátló megoldást kínál érzékeny bőrre. A készítményekben ötvöztük a bőrgyógyászok által ismert tiszta hialuronsav (hidratáló és teltséget adó hatás) és a B5-vitamin (serkentő hatás) hatékonyságát. A bőrápolók két fő hatóanyaga a hialuronsav és a B5-vitamin, melyek együttes hatása hozzájárul a finom vonalak csökkentéséhez és a bőrfelszín megújulásához, emellett teltséget és üde arcszínt ad a fáradt megjelenésű bőrnek.
Flakon Tubus Ránctalanító Korrekciós Hidratáló Teltséget adó Bőrfelszín megújító Simító Dúsító Balzsam Krém Gél Szérum Sima Szemek Arcra Nyakra

BŐRFELSZÍN-FELTÖLTŐ HATÁS

ÉRZÉKENY BŐRRE

LEGFONTOSABB ÖSSZETEVŐI
NÉZZÜK MEG ŐKET KÖZELEBBRŐL

Hialuronsav-duó

A hialuronsav a bőrgyógyászok által az esztétikai beavatkozások során használt molekula ráncok és teltségét vesztett bőr ellen.
A La Roche Posay fragmentált és nagy molekulasúlyú hialuronsavat alkalmaz a teltebb bőrért.

B5-Vitamin

A B5-vitamin bőrnyugtató és serkentő hatásáról ismert. Támogatja a bőr regenerálódását és ellenálló képességét.

HYALU B5
HATÉKONY TELTSÉGET ADÓ HATÓANYAGOKKAL

Fedezd fel hogyan ápold az érzékeny bőrödet.
Szeretnél teltséget adni érzékeny bőrödnek?

Bőrgyógyászok által ismert hatóanyagok szinergiája.

Hidratáló és teltséget adó tiszta hialuronsav duó, hatékony, tápláló B5-vitamin és madecassoside hatóanyagokkal, érzékeny bőrre kifejlesztve. Simítja a ráncokat, teltséget ad, hidratál, ápolja és nyugtatja a bőrt. Öregedésgátló Hyalu B5 szérum. Bőrfelszín-feltöltő hatással érzékeny bőrre.

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
A BIZTONSÁG IRÁNT

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.

TERMÉKEINK 100%-A
ALLERGIATESZTELT

Mutass többet
Alapfeltételünk = Nulla allergiás reakció.
Ha egyetlen esetet is észlelünk, visszamegyünk a laborba és újraalkotjuk a formulát.

FORMULÁINK VÉDELME
FOLYAMATOS

Mutass többet
Olyan csomagolást választunk, ami a lehető legjobban védi a formuláinkat, melyek kizárólag a szükséges tartósítószereket tartalmazzák a tolerálhatóság és a hatékonyság megőrzésének garantálása érdekében az idő előrehaladtával.

CSAK A SZÜKSÉGES HATÓANYAGOK,
HATÉKONY DÓZISBAN

Mutass többet
Bőrgyógyász és toxikológus együttműködésével kifejlesztett termékeink csak a szükséges összetevőket tartalmazzák, a megfelelő adagolásban.

NAGYON ÉRZÉKENY BŐRŰEKEN
TESZTELT KÍMÉLETESSÉG

Mutass többet
Termékeink kíméletességét a legérzékenyebb bőrön ellenőrizzük: túlérzékeny, allergiára, aknéra vagy atópiára hajlamos, illetve daganatos betegség elleni kezelés következtében meggyengült bőrön.