#ovjaboret

Védje saját és szerettei bőrét! 
Ellenőrizze anyajegyeit, óvja bőrét a napon!

Töltse le az
ABCDE módszert

Lehet egy digitális eszköz a napsugárzás elleni védelem jövője?

Fedezze fel az első rugalmas UV-szenzort. Ultra-vékony, ultra-vízálló és alkalmazkodik az érzékeny bőrhöz. A My UV Patch alkalmazással személyre szabott ajánlást ad a napon való tartózkodás alatt.

v-uv_pacth.jpg

Mi a My UV Patch?

A La Roche-Posay My UV Patch az első rugalmas, vékony, bőrön hordható szenzor, amit az UV-sugárzás mérésére fejlesztettek ki. A tapasz egy különleges technológia által képes mérni az UV-sugárzást. A My UV Patch szenzort egy alkalmazáshoz kell csatlakoztatni, amely az UV-sugárzás mérését hasznos üzenetekké alakítja át az aktuális napon való tartózkodás és az egyéni védekezőképesség  alapján. A My UV Patch szenzor a mobil alkalmazással együtt segít kialakítani a napon tartózkodás helyes szokásait.

Hogyan segíthet Önnek a My UV Patch szenzor?

A My UV Patch egy olyan technológia, amely méri az UV-sugárzás erősségét és segít, hogy hatékonyabban óvja bőrét a napon. Az erős UV-sugárzás pigmentációs problémákat okozhat a bőrön, photo-aging-et, még bőrrákot is. A Skin Cancer Foundation szerint 90%-a a nem melanoma típusú bőrrákoknak az UV-sugárzáshoz köthető és több mint 90 %-a a látható változásoknak, mint például a bőröregedés, a napsugárzásnak tulajdonítható.

Hogy néz ki?

A My UV Patch egy ultra-vékony (az emberi hajszál vastagságának megfelelő); és rugalmas, légáteresztő matrica, amely körülbelül 6 cm2 és 100 mikrométer vastag. A tapasz szív alakot formál, ami tele van különböző árnyalatú kék és fehér négyzetekkel, amelyek fényérzékeny festéket tartalmaznak.

Mik a My UV Patch eszköz jellemzői?

A My UV Patch az első rugalmas, digitális eszköz, amely fényérzékeny festéket tartalmaz. Ezt kell beszkennelni és ezt fogja elemezni a My UV Patch alkalmazás. Ez egy teljesen új mérési módszere az UV-sugárzásnak. A rugalmas azt jelenti, hogy hasonló mechanikai tulajdonságokkal bír, mint a bőr, így együtt nyúlik a bőrrel.

Ellentétben a legtöbb hordható UV matricával a piacon, amelyek minőségi vizuális adatokat állítanak elő, a My UV Patch mennyiségi adatokat állít elő az UV-sugárzás elemzéséhez. A My UV Patch alkalmazás a fotótípus és a napozó készítmény használata alapján becsüli meg a személyes UV kockázatot. A My UV Patch alkalmazás segítségével egyéni információkat kapunk arról, hogyan védjük magunkat a napon.

Hogyan működik?

Mivel a fényérzékeny festék ki van téve az UV-sugárzásnak, így megváltozik a színe. Ezt a színváltozást számszerűsíti az alkalmazás, és számolja ki a személyes UV mennyiséget. Az alkalmazás figyelembe veszi az egyedi bőrtónust és személyre szabott adatokat ad. A My UV Patch alkalmazás célja, hogy elősegítse a napon tartózkodás helyes szabályait.

Manuálisan kell beszkennelni a szenzort?

Igen. A folyamat elősegítése érdekében, az alkalmazás olyan technológiát használ, amely lehetővé teszi az automatikus beolvasást, amint észlelte a szív alakját.

Hány napig lehet hordani?

A legjobb teljesítmény érdekében legfeljebb 3 napos használatot javasolunk.

Hova rakjam fel?

A tapasz bármilyen bőrfelületre alkamazható, ahonnan be tudjuk szkennelni. A legpontosabb leolvasás érdekében azt javasoljuk, hogy a kézfejére ragassza és legfeljebb 3 napig használja.

Bekenhetem napvédő készítménnyel a szenzort?

Igen, a fényvédőt napozás előtt 15 perccel kell felkenni a bőrre és a szenzorra is. Így a szenzor a fényvédővel bekent bőrön fogja mérni az UV-sugárzást. Fontos, hogy közvetlenül napozás előtt kell előszőr beszkennelni a szenzort,  így az alkalmazás segít kiválasztani a megfelelő fényvédő készítményt és jelzi, hogy azt a készítményt mikor kell újra felvinni a bőrre. Cél, hogy a My UV Patch egy olyan eszköz legyen, ami segít kialakítani a napon tartózkodás helyes szabályait, ugyanakkor egyszerű használni.

Lehet szabadtéri tevékenységeket végezni a szenzorral?

Igen. A tapasz működni fog futás, úszás és más kinti sporttevékenység közben is.

A My UV Patch a tartózkodási helyemet és helyi időt veszi figyelembe?

Igen. Amikor beszkenneli az applikációval az aktuális tartózkodási hely és idő szerint fogja mérni az UV-sugárzást.

Segít abban az alkalmazás, hogy milyen fényvédő készítményt használjak és mikor kenjem be magam újra?

Igen. Az alkalmazást úgy tervezték, hogy személyre szabott információt adjon az UV-sugárzásról és tippeket adjon a biztonságos napozási szokások kialakításához.

A bőrön kívül alkamazható egyéb felületeken, például hajon?

Nem.

Fizikailag a bőrből olvassa ki az információkat?

A szenzort ért UV-sugárzást méri - mivel az olyan vékony, mint a bőr, így a kettő gyakorlatilag azonos.

Tesztelték a szenzort gyermekeken is?

Igen.

Zavarhatja a szenzort beültetett orvosi eszköz (például pacemaker), bőrbetegség vagy gyógyszer?

La Roche-Posay azt javasolja, hogy a My UV Patch szenzort egészséges bőrön használja. Az orvosi eszközökkel és gyógyszerekkel való kölcsönhatást nem tesztelték.

A My UV Patch szenzor alatt tud lélegezni a bőr?

A szenzor légáteresztő, így tud lélegezni alatta a bőr.

A szenzor alatt világosabb lesz a bőr napozás után?

Nem, ha ugyanannyi napvédő készítményt használ a szenzoron, mint a bőrön.

Mi a teendő, ha szokatlan dolgot észlelek bőrömön?

Ha bármilyen szokatlan dolgot észlel a bőrén, hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 40 104 123 számon

*L'Oreal Internal Research