Az ANTHELIOS a napvédelem úttörője. Széles spektrumú, rendkívül magas védelmet nyújt, ami több mint 25 év, a napvédelemmel és a napérzékeny bőrrel kapcsolatos klinikai kutatás eredménye.
Felnőtteknek Csecsemők Gyerekek Öregedésgátló Pigmentfoltok ellen Nem csípi a szemet Bőrhibák ellen Erős fedőképesség Magas napvédelem Jól tolerálható Láthatatlan Könnyű textúra Hidratáló Bőrfelszín megújító Védő Frissítő Homokálló Egységesítő UV-sugárzás elleni védelem Vízálló 30 50 50 feletti Test dekoltázsra Szemek Arcra Ajkak Nyakra

ANTHELIOS
ISMERD MEG A
FÉNYKORREKCIÓS TERMÉKCSALÁDUNKAT

ANTHELIOS,
OPTIMÁLIS NAPVÉDELEM ARCRA,

ÉRZÉKENY BŐRRE

ÍME AZ ÚJ
Anthelios SHAKA SPF50+ Napvédő fluid

Fedezd fel az új Anthelios Shaka SPF 50+ Napvédő fluidot, a láthatatlan napvédő innovációt!
Új Anthelios Shaka SPF 50+ Napvédő Fluid Rázd és véd   Egyedülálló napvédő arcra, bőrgyógyászok ajánlásával, nagyon magas UVA-védelemmel, mely UV kamera alatt is látható, Láthatatlan a bőrön, Fokozottan ellenálló, Homokálló, Izzadásálló, Vízálló, Anthelios Shaka SPF 50+ Napvédő Fluid

ANTHELIOS,
OPTIMÁLIS NAPVÉDELEM TESTRE

ÉRZÉKENY BŐRRE

ANTHELIOS, OPTIMÁLIS NAPVÉDELEM
GYEREKEKNEK

ANTHELIOS, NAPOZÁS UTÁNI ÁPOLÁS
ÉRZÉKENY BŐRRE

LEGFONTOSABB ÖSSZETEVŐI
NÉZZÜK MEG ŐKET KÖZELEBBRŐL

XL-PROTECT TECHNOLOGY

SZÉLES SPEKTRUMÚ FÉNYSZŰRŐ-RENDSZER.
UV-szűrők és antioxidánsok hatékony kombinációja, amely a széles spektrumú UVA- és UVB-sugárzás elleni védelem mellett segít megóvni a bőrt az olyan károsító tényezőktől is, mint az infravörös sugárzás és a szennyezett levegő.

Netlock technológia

EGYENLETES FEDÉS, ERŐS ELLENÁLLÓ KÉPESSÉG, OLAJOS HATÁS NÉLKÜL.
A napvédők úttörő összetevője. A polimerek mikrokristályokba zárják a formulában lévő olajos összetevőket. Ennek köszönhetően a formula nem lesz zsíros, ráadásul a kristályok erős védőhálózattá állnak össze egy homogén, nem elkenődő és nagyon erős védelmet nyújtó textúrát képezve.

ANTIOXIDANT COMPLEX

KÜZD A SZABAD GYÖKÖKKEL.
Nyugtató és antioxidáns tulajdonságú. Hatékony az UVA- és UVB-sugarak hatására felszabaduló szabad gyökökkel szemben.

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
A BIZTONSÁG IRÁNT

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.

TERMÉKEINK 100%-A
ALLERGIATESZTELT

Mutass többet
Alapfeltételünk = Nulla allergiás reakció.
Ha egyetlen esetet is észlelünk, visszamegyünk a laborba és újraalkotjuk a formulát.

FORMULÁINK VÉDELME
FOLYAMATOS

Mutass többet
Olyan csomagolást választunk, ami a lehető legjobban védi a formuláinkat, melyek kizárólag a szükséges tartósítószereket tartalmazzák a tolerálhatóság és a hatékonyság megőrzésének garantálása érdekében az idő előrehaladtával.

CSAK A SZÜKSÉGES HATÓANYAGOK,
HATÉKONY DÓZISBAN

Mutass többet
Bőrgyógyász és toxikológus együttműködésével kifejlesztett termékeink csak a szükséges összetevőket tartalmazzák, a megfelelő adagolásban.

NAGYON ÉRZÉKENY BŐRŰEKEN
TESZTELT KÍMÉLETESSÉG

Mutass többet
Termékeink kíméletességét a legérzékenyebb bőrön ellenőrizzük: túlérzékeny, allergiára, aknéra vagy atópiára hajlamos, illetve daganatos betegség elleni kezelés következtében meggyengült bőrön.