Napvédelem

Minden nap - felhős időben és télen is ki van téve a bőrünk az ultraibolya sugárzásnak. Az UV sugarak felelősek lehetnek bizonyos bőrproblémákért, mint pl. a ráncok, pigmentfoltok és petyhüdt bőr.

TE KÉRDEZEL
MI VÁLASZOLUNK

1 quote-marks

Mi az SPF?

Az SPF az UVB sugárzás elleni védelem mérésére kifejlesztett rendszer. A napvédő termékek négy SPF kategóriába sorolhatóak: Alacsony (6-10), közepes (15-25), magas (30-50) és nagyon magas (50+).


Tudj meg többet!

EZ HASZNOS VOLT?

1 quote-marks

Milyen fényvédő ajánlott érzékeny bőrre?

Egyes fényvédők kellemetlen szúró érzéseket okozhatnak az érzékeny bőrön. Válasszon széles spektrumú UVA-UVB védelmet, amelyet a legérzékenyebb bőrön tesztelnek, például az érzékeny bőrre szakosodott La Roche-Posay márka ANTHELIOS termékcsaládját.


Tudj meg többet!

EZ HASZNOS VOLT?

1 quote-marks

Mennyi ideig tart egy allergiás bőrreakció?

Ez a reakció típusától függ. A csalánkiütés (urticaria) általában 24 órán belül eltűnik. A kontakt dermatitisz esetén hetekig tarthat mire elmúlik. Az ekcéma egy krónikus betegség, amelyet éveken keresztül kell kezelni. Az enyhébb allergiás reakciók (viszkető, égő érzés) gyorsan enyhíthetőek termálvízzel és hipoallergén, bőrbarriert támogató bőrápolókkal.


Tudj meg többet!

EZ HASZNOS VOLT?

IGAZ
VAGY HAMIS

FELHŐS IDŐBEN
NINCS SZÜKSÉG NAPVÉDELEMRE

HAMIS

A borús és esős napokon is ki van téve bőrünk az UV-sugarak bőröregedést és bőrkárosodást okozó hatásának. A megfelelő védelem érdekében használjon fényvédőt minden nap, ne csak meleg és napos időben.
Tudj meg többet

A SÖTÉT SZÍNŰ RUHÁK JOBBAN
VÉDENEK A NAPSUGÁRZÁS ELLEN

IGAZ

A sötét és intenzív színek, például a fekete, a sötétkék, a piros vagy a zöld valójában magasabb UV-védelmet biztosítanak, mint a fehér vagy világos ruházat. Ezért a következő nyaralásra csomagoljon néhány sötét ruhát is!
Tudj meg többet

A HAMAR FÖLFEDEZETT BŐRRÁK
NAGYOBB ESÉLLYEL GYÓGYÍTHATÓ

IGAZ

Az esetek 90% -ában a melanoma kezelhető, ha időben felismerik. A bőrgyógyásznál történő rendszeres megelőző vizsgálat előtt látogasson el weboldalunkra, ahol megtudhatha mire érdemes figyelni, illetve hogyan védheti meg szeretteit.
Tudj meg többet

A NAPSUGARAK FELELŐSEK AZ IDŐ
ELŐTTI BŐRÖREGEDÉSÉRT

IGAZ

Az UVA sugarak bomlasztják a bőr belső építőköveit, például a kollagén és az elasztin rostokat. A napsugárzás idővel a bőr rugalmasság vesztésével és a ráncok megjelenésével jár. Az UVB sugarak felelősek az egyenetlen és szabálytalan pigment termelésért, ami sötét foltok megjelenéséhez vezethet. Ezekre a bőrelváltozásokra használjuk a fotoöregedés gyűjtőnevet.
Tudj meg többet

A MELANOMA
LEGTÖBB ESETBEN MEGELŐZHETŐ

A bőrrák legkomolyabb formája, a melanoma a fiatalok körében az egyik leggyakoribb daganattípus. Különösen a 30 év alatti nőket veszélyezteti. Jó hír, hogy a bőr legtöbb esetben teljesen megelőzhető megfelelő napvédelem, védőruházat, az ajánlott napozási szokások és fényvédő segítségével.

A következő bekezdések áttekintést nyújtanak a napvédelem kulcsfontosságú fogalmairól: Hogyan működik a napvédelem és miért olyan fontos? Hogyan bizonyosodhat meg arról, hogy az Ön és családja bőre biztonságban van?

Összefoglaljuk a bőrrák megelőzés szempontjából legfontosabb tippeket, valamint megismertetjük az ABCDE anyajegy szűrő módszer használatával, hogy Ön és a szerettei a rendszeres ellenőrzésnek köszönhetően minél nagyobb biztonságban legyenek.

Speciális cikkekben térünk ki a napallergiás és sérült bőr különleges igényeire, valamint a pigmentációs problémákra a melasma és a terhességi maszk témákat is érintve.

Külön téma a napvédelemmel és a termékbiztonsággal kapcsolatos aggályok. Mennyire biztonságos az Ön fényvédője és milyen hatással van a környezetre?

Itt megtalálhatja a felnőttkori pattanások megértéséhez szükséges információkat (férfiaknál és nőknél egyaránt), valamint szakértői megoldásokkal szolgálunk a pigmentfoltok és arctisztítás területén.

ÍME AZ ÚJ
ANTHELIOS SHAKA SPF50+ NAPVÉDŐ FLUID

Fedezd fel az új Anthelios Shaka SPF 50+ Napvédő fluidot, a láthatatlan napvédő innovációt!
Új Anthelios Shaka SPF 50+ Napvédő Fluid Rázd és véd. Különleges napvédő arcra, bőrgyógyászok ajánlásával, nagyon magas UVA-védelemmel, amely UV-kamera alatt is látható. Láthatatlan a bőrön. Fokozottan ellenálló. Homokálló. Izzadásálló. Vízálló. Anthelios Shaka SPF 50+ Napvédő Fluid

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
A BIZTONSÁG IRÁNT

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.

TERMÉKEINK 100%-A
ALLERGIATESZTELT

Mutass többet
Alapfeltételünk = Nulla allergiás reakció.
Ha egyetlen esetet is észlelünk, visszamegyünk a laborba és újraalkotjuk a formulát.

FORMULÁINK VÉDELME
FOLYAMATOS

Mutass többet
Olyan csomagolást választunk, ami a lehető legjobban védi a formuláinkat, melyek kizárólag a szükséges tartósítószereket tartalmazzák a tolerálhatóság és a hatékonyság megőrzésének garantálása érdekében az idő előrehaladtával.

CSAK A SZÜKSÉGES HATÓANYAGOK,
HATÉKONY DÓZISBAN

Mutass többet
Bőrgyógyász és toxikológus együttműködésével kifejlesztett termékeink csak a szükséges összetevőket tartalmazzák, a megfelelő adagolásban.

NAGYON ÉRZÉKENY BŐRŰEKEN
TESZTELT KÍMÉLETESSÉG

Mutass többet
Termékeink kíméletességét a legérzékenyebb bőrön ellenőrizzük: túlérzékeny, allergiára, aknéra vagy atópiára hajlamos, illetve daganatos betegség elleni kezelés következtében meggyengült bőrön.

KEDVES
OLVASÓNK!

Az itt megjelenített információk kizárólag általános tájékoztató célt szolgálnak, semmilyen esetben sem helyettesíthetik a szakszerű orvosi tanácsadást. Egészségügyi kérdésekkel kapcsolatban mindig fordulj egészségügyi szakemberhez!