#ovjaboret

Védje saját és szerettei bőrét!
Ellenőrizze anyajegyeit, óvja bőrét a napon!

Töltse le az
ABCDE módszert

Védje az érzékeny területeket hatékonyan

v_protect_effectively.jpg

Bőrünk finomabb a  testünk bizonyos területein. Szemkörnyék, fülek, ajkak ... néhány terület sokkal érzékenyebb a napra. Ez ugyanúgy igaz az ekcémás területekre is vagy más típusú reakciókra a bőrön, mint például a herpesz.

Stift az érzékeny területekre

A gyakran elhanyagolt területek, mint a szemkörnyék, az orr, a hegek vagy anyajegyek a legérzékenyebb területek a testen. Ha túlságosan ki vannak téve a napnak, ezek a területek szendvednek legjobban a káros UVB- és UVA-sugaraktól. Ennek megelőzése érdekében, a magas faktorú készítményt kell használni. A La Roche-Posay kifejlesztette az Anthelios XL SPF50 napvédő stiftet az érzékeny területekre.

v_protect_effectively_pack1.jpgTudjon meg többet:                                                                                                                                                               Anthelios XL SPF 50+ napvédő stift

Ajkak

Az ajkak érzékenyek, szaruréteg és faggyúmirigyek nélküliek, és extra védelmet igényelnek. Minden egyes nap ki vannak téve külső hatásoknak (UV-sugárzás, szél, stb.), így a bőr az ajkakon idővel elvékonyodik és irritált lesz. A szárazság és feszességvesztés ellen a La Roche-Posay megalkotta az Anthelios Stiftet , ami megakadályozza kiszáradását, miközben táplálja az ajkakat. Köszönhetően a nagyon magas faktornak, hatékonyan védi az ajkakat az UVB- és UVA-sugarak ellen.

Nyissa fel a szemeit

A bőr nem az egyetlen szerv, ami reagál az UV-sugárzásra. A szem és a szemhéjak rendkívül kényes területek. Azért, hogy megakadályozza a tükröződést és a retina sérülését, viseljen olyan napszemüveget, amely CE szabvánnyal van ellátva. Ez ugyanolyan fontos, mint a jó fényvédő használata. Négy különböző kategóriájú üveg létezik: csak a 3. és a 4. kategória alkalmas arra, hogy az olyan erős napsugárzás ellen védjen, mint amilyen a tengerparton vagy a hegyekben van.

Az érzékeny bőr speciális ápolást igényel

Az atópiára hajlamos bőr erősebben reagál a különböző környezeti tényezőkre, mint a hideg, a meleg, az UV-sugárzás és a környezetszennyezés. Ez a fajta bőr ultra-érzékeny, és még érzékenyebb a napra.


A megfelelő fényvédő használata segíthet megelőzni bizonyos kényelmetlenségeket.
A napvédelemben úttörő La Roche-Posay nyugtató hatású, anti-oxidáns termálvízzel dúsított bőrápoló készítményeket készít, különböző textúrákat minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is. Az Anthelios XL 50+  Fluid kiváló választás érzékeny bőrre, nagyon magas védelmet nyújt a hosszú hullámú UVA-sugarak ellen egy új, ultra-könnyű textúrával. Olyan, mintha semmi nem lenne a bőrön, nem hagy maga után zsíros érzetet.

Hogyan védheti meg bőrét a napsugaraktól?