Mindenkinek szüksége van fényvédelemre, de egyesek különösen érzékenyek, vagy akár nem is tolerálják a napot. Mi, a La Roche-Posay-nál széles spektrumú fényvédőket tartalmazó termékcsaládot dolgoztunk ki nagyon magas védőfaktorral (SPF 50+ és UVA-sugárzás elleni védelemmel) kifejezetten érzékeny, reaktív és fényérzékenységre hajlamos bőrre, hogy segítsenek megelőzni a bőrreakciókat, például a napsugárzás okozta kiütéseket vagy hólyagokat.
Nem csípi a szemet Magas napvédelem Láthatatlan Hidratáló Védő Homokálló UV-sugárzás elleni védelem Vízálló Túlérzékeny bőr Zsíros bőr Túlérzékeny, allergiára hajlamos bőr Érzékeny Napnak kitett 30 50 feletti Test dekoltázsra Szemek Arcra Nyakra

ANTHELIOS, SZAKÉRTŐ TERMÉKCSALÁD
ÉRZÉKENY, A NAPSÜTÉSRE INTOLERÁNS BŐRRE

ANTHELIOS COMFORT NAPTEJ SPF30,
KÉNYELEMÉRZETET ADÓ NAPTEJ

SZÁRAZ, A NAPSÜTÉST NEM TOLERÁLÓ BŐRÖDRE

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
A BIZTONSÁG IRÁNT

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.

TERMÉKEINK 100%-A
ALLERGIATESZTELT

Mutass többet
Alapfeltételünk = Nulla allergiás reakció
Ha egyetlen esetet is észlelünk, visszamegyünk a laborba és újraalkotjuk a formulát.

CSAK A SZÜKSÉGES HATÓANYAGOK
HATÉKONY DÓZISBAN

Mutass többet
Bőrgyógyász és toxikológus együttműködésével kifejlesztett termékeink csak a szükséges összetevőket tartalmazzák, a megfelelő adagolásban.

NAGYON ÉRZÉKENY BŐRŰEKEN
TESZTELT
 KÍMÉLETESSÉG

Mutass többet
Termékeink kíméletességét a legérzékenyebb bőrön ellenőrizzük: túlérzékeny, allergiára, aknéra vagy atópiára hajlamos, illetve daganatos betegség elleni kezelés következtében meggyengült bőrön.

FORMULÁINK VÉDELME
FOLYAMATOS

Mutass többet
Olyan csomagolást választunk, ami a lehető legjobban védi a formuláinkat, melyek kizárólag a szükséges tartósítószereket tartalmazzák a tolerálhatóság és a hatékonyság megőrzésének garantálása érdekében az idő előrehaladtával.