MEGSZÉPÍTEM
A TESTEM ÉS A BŐRÖM

A rákkezeléseid végre véget értek, de fontos, hogy továbbra is vigyázz magadra az elkövetkező hetekben és hónapokban.

Bár a rákkezelés legnehezebb időszaka már mögötted van, kulcsfontosságú, hogy folytasd a jó bőrápolási rutint, amit a kezelések során elsajátitottál. Ez idő alatt a bőrödnek extra szeretetre és törődésre lesz szüksége, mivel még előfordulhat érzékenység, kiszáradás vagy irritáció. Számos olyan terület van, ahol további óvintézkedésekre is szükség lesz, ilyen például a fényvédelem.

Te és szeretteid már régóta küzdötök a rák ellen, és lehet, hogy időre lesz szükséged, hogy újjáépítsd testi és érzelmi erőd. Ha megfogadod mások tanácsait, akik szintén a rákkal élnek, azzal új perspektívát adhatsz saját helyzetednek. Ebben segíthetnek a betegegyesületek, amik olyan biztonságos terek, ahol kapcsolatba léphetsz másokkal, akik ugyanabban a helyzetben vannak, mint Te.
Bár egyes hegeket csak egészségügyi szakember felügyelete mellett szabad masszírozni, van néhány alapvető útmutatás, amelyet a British Skin Foundation hagyott jóvá, és amelyek jótékony hatásúak lehetnek, de ne felejts el konzultálni egy egészségügyi szakemberrel, mielőtt bármilyen masszázsba kezdenél. A fényvédelem hegek esetén különösen fontos.

A bőröd változásai lesúlytónak tűnhetnek, de ha bőrgyógyász szakemberrel konzultálsz, azzal levehetsz egy kis nyomást a vállaidról, különösen akkor, ha a kezelés hatására gyengének érzed magad. Egyes rákos betegek úgy döntenek, hogy felkeresik a franciaországi La Roche-Posay termálközpontot. A terápiás központ nemzetközileg elismerten az érzékeny bőr betegségeire specializálódott, és számos jóléti kezelést kínál. Egyszerre képes kezelni a testet, a bőrt és a lelket, ami kellemes felüdülést jelenthet a felépülésed során.

KAPCSOLATBA LÉPEK
BETEGTÁRSAKKAL

Továbbra is keresd mások támogatását, akik szintén a rákkal éltek. Tanácsokat és információkat kaphatsz különböző betegszervezetektől. Az elmúlt évek során az ilyen beszélgetések egyre nagyobb része természetes módon már az interneten folyik, de vannak személyes találkozók is, ahol a rákkal küzdők megoszthatják tapasztalataikat.

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
FELÉD IS

1975 óta a La Roche-Posay a küldetésének tekinti, hogy támogassa azokat, akik az érzékeny vagy legyengült bőr kihívásaival állnak szemben a mindennapi komfortérzet és életminőség javításáért.