Gyermekeid gyakran ki vannak téve a sérüléseknek, és ezáltal persze a bőrük is. Az ilyen bőrápolók célja a gyógyulási folyamat felgyorsítása, a lehető legjobb megjelenésű hegért. Mi, a La Roche-Posay-nál védő és bőrnyugtató balzsamok egész sorozatát fejlesztettünk ki, a bőröd ápolásáért a gyógyulás után. Termálvízzel gazdagítva érzékeny bőrön tesztelve.
Felnőtteknek Csecsemők Gyerekek Tinédzserek Nyomok ellen Hidratáló Bőrfelszín megújító Védő Bőrszárazság Irritált bőr Nyomok Érzékeny bőr Irritált sérült bőr

CICAPLAST, REGENERÁLÓDÁST ELŐSEGÍTŐ
GYERMEKED IRRITÁLT, IGÉNYBEVETT BŐRÉRE

CICAPLAST B5 GÉL, A LÁTHATATLAN RAGTAPASZ
GYERMEKED IRRITÁLT, IGÉNYBEVETT BŐRÉRE

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
A BIZTONSÁG IRÁNT

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.

TERMÉKEINK 100%-A
ALLERGIATESZTELT

Mutass többet
Alapfeltételünk = Nulla allergiás reakció
Ha egyetlen esetet is észlelünk, visszamegyünk a laborba és újraalkotjuk a formulát.

CSAK A SZÜKSÉGES HATÓANYAGOK
HATÉKONY DÓZISBAN

Mutass többet
Bőrgyógyász és toxikológus együttműködésével kifejlesztett termékeink csak a szükséges összetevőket tartalmazzák, a megfelelő adagolásban.

NAGYON ÉRZÉKENY BŐRŰEKEN
TESZTELT
 KÍMÉLETESSÉG

Mutass többet
Termékeink kíméletességét a legérzékenyebb bőrön ellenőrizzük: túlérzékeny, allergiára, aknéra vagy atópiára hajlamos, illetve daganatos betegség elleni kezelés következtében meggyengült bőrön.

FORMULÁINK VÉDELME
FOLYAMATOS

Mutass többet
Olyan csomagolást választunk, ami a lehető legjobban védi a formuláinkat, melyek kizárólag a szükséges tartósítószereket tartalmazzák a tolerálhatóság és a hatékonyság megőrzésének garantálása érdekében az idő előrehaladtával.