Simítsd és tápláld gyermeked igénybevett és vízhiányos kezeit, kifejezetten az érzékeny bőr védelmére kidolgozott kézápoló termékeinkkel! Termálvízzel és glicerinnel - egy szuper hidratáló összetevővel - gazdagítva segít védőréteget képezni a bőrön. A La Roche-Posay termékeket érzékeny bőrön tesztelték a magas tolerancia és az optimális eredmény biztosítása érdekében.
Felnőtteknek Gyerekek Tinédzserek Bőrszárazság Érzékeny bőr Hidratáló Bőrfelszín megújító Száraz bőr Irritált sérült bőr

CICAPLAST MAINS, NAGYSZERŰ VÁLASZTÁS
GYERMEKED NAGYON SZÁRAZ, SZÁRAZ, IRRITÁLT VAGY IGÉNYBEVETT KEZEIRE.

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
A BIZTONSÁG IRÁNT

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.

TERMÉKEINK 100%-A
ALLERGIATESZTELT

Mutass többet
Alapfeltételünk = Nulla allergiás reakció
Ha egyetlen esetet is észlelünk, visszamegyünk a laborba és újraalkotjuk a formulát.

CSAK A SZÜKSÉGES HATÓANYAGOK
HATÉKONY DÓZISBAN

Mutass többet
Bőrgyógyász és toxikológus együttműködésével kifejlesztett termékeink csak a szükséges összetevőket tartalmazzák, a megfelelő adagolásban.

NAGYON ÉRZÉKENY BŐRŰEKEN
TESZTELT
 KÍMÉLETESSÉG

Mutass többet
Termékeink kíméletességét a legérzékenyebb bőrön ellenőrizzük: túlérzékeny, allergiára, aknéra vagy atópiára hajlamos, illetve daganatos betegség elleni kezelés következtében meggyengült bőrön.

FORMULÁINK VÉDELME
FOLYAMATOS

Mutass többet
Olyan csomagolást választunk, ami a lehető legjobban védi a formuláinkat, melyek kizárólag a szükséges tartósítószereket tartalmazzák a tolerálhatóság és a hatékonyság megőrzésének garantálása érdekében az idő előrehaladtával.