A gyermeked bőre minden nap ki van téve a nap ultraibolya sugárzásának, és potenciálisan ki van téve annak számos káros hatásának is: a leégésnek és a bőrráknak. Mi, a La Roche-Posay-nál, az UVA- és UVB-sugarak elleni, széles spektrumú, extra magas faktorszámú fényvédők teljes választékát kínáljuk, magas toleranciájú formulákkal, amelyek minden korosztály és bőrtípus számára megfelelőek. 
Felnőtteknek Csecsemők Gyerekek Tinédzserek Nyomok ellen Magas napvédelem Jól tolerálható Láthatatlan Hidratáló Bőrfelszín megújító UV-sugárzás elleni védelem Vízálló Bőrszárazság Irritált bőr Nyomok fényvédelem Irritált sérült bőr Érzékeny Napnak kitett

ANTHELIOS, GYERMEKED LEGJOBB BARÁTJA
A STRANDON VALÓ JÁTSZÁSHOZ

CICAPLAST B5 BALZSAM SPF50, VÉDŐPAJZS
GYERMEKED IGÉNYBEVETT, IRRITÁLT, PIROSSÁGRA HAJLAMOS BŐRÉRE

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
A BIZTONSÁG IRÁNT

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.

TERMÉKEINK 100%-A
ALLERGIATESZTELT

Mutass többet
Alapfeltételünk = Nulla allergiás reakció
Ha egyetlen esetet is észlelünk, visszamegyünk a laborba és újraalkotjuk a formulát.

CSAK A SZÜKSÉGES HATÓANYAGOK
HATÉKONY DÓZISBAN

Mutass többet
Bőrgyógyász és toxikológus együttműködésével kifejlesztett termékeink csak a szükséges összetevőket tartalmazzák, a megfelelő adagolásban.

NAGYON ÉRZÉKENY BŐRŰEKEN
TESZTELT
 KÍMÉLETESSÉG

Mutass többet
Termékeink kíméletességét a legérzékenyebb bőrön ellenőrizzük: túlérzékeny, allergiára, aknéra vagy atópiára hajlamos, illetve daganatos betegség elleni kezelés következtében meggyengült bőrön.

FORMULÁINK VÉDELME
FOLYAMATOS

Mutass többet
Olyan csomagolást választunk, ami a lehető legjobban védi a formuláinkat, melyek kizárólag a szükséges tartósítószereket tartalmazzák a tolerálhatóság és a hatékonyság megőrzésének garantálása érdekében az idő előrehaladtával.