MI A
SZOFROLÓGIA?

A rákdiagnózis lelkileg és fizikailag is óriási kihívást jelent. Számos alternatív terápia és gyakorlat áll rendelkezésre, amelyeket kipróbálhatsz – akár most először is –, amelyek segíthetnek a rákkal való küzdelmed során. Ezek egyike a szofrológia. Az ősi keleti tudást és a nyugati tudományokat ötvözve harmóniát és nyugalmat nyújt.

Légzőgyakorlatok, meditáció, hipnózis és gyengéd mozdulatok köré épülő relaxációs módszerek sorozatát alkalmazza, hogy segítsen lelassulni, ellazulni, és csak saját magadra koncentrálni.

A szofrológia egyre jelentősebb szerepet játszik az onkológiai támogató ápolásban. A szofrológiai technikák segítenek megtalálni a nyugalmat, csökkenteni a stresszt, és lehetőséget kínálnak arra, hogy egyszerű, könnyen végezhető gyakorlatokkal dolgozz önmagadon.

A SZOFROLÓGIA
6 JÓTÉKONY HATÁSA

A rákdiagnózis érzelmek széles skáláját hozza magával. A szofrológia segíthet nap mint nap kezelni ezeket az érzelmeket, mind a kezelés alatt, mind pedig utána.

MI TÖRTÉNIK
A SZOFROLÓGIAI FOGLALKOZÁSON?

Tudtad?

Loreal.Foundation.FieldTypes.Extensions.CropImage?.Alt
KÉRDEZD MEG A KÓRHÁZBAN, AHOL ÁPOLNAK, HOGY TUDNAK-E A KÖZELBEN SZOFROLÓGIA FOGLALKOZÁSOKAT AJÁNLANI.
A SZOFROLÓGIA VÉGEZHETŐ CSOPORTBAN VAGY EGYEDÜL IS, HA EZ NEKED KELLEMESEBB.

A FOGLALKOZÁSOK
CSUPÁN AKÁR 15 PERCIG TARTANAK

Mivel a szofrológia rövid foglalkozásokon is használható, könnyedén beillesztheted a mindennapos rutinodba. Beállíthatsz egy figyelmeztetést, akár minden napra is, hogy emlékeztesd magad ezeknek a technikáknak a gyakorlására, és próbálj néhány hétig következetes lenni, hogy megtapasztald a jótékony hatásaIt.

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
FELÉD IS

1975 óta a La Roche-Posay a küldetésének tekinti, hogy támogassa azokat, akik az érzékeny vagy legyengült bőr kihívásaival állnak szemben a mindennapi komfortérzet és életminőség javításáért.