0
Vissza a laroche-posay.hu oldalra
Save your skin

La Roche-Posay Anthelios: nagyon magas védelem az érzékeny bőr szolgálatában

Img_La Roche-Posay Anthelios: nagyon magas védelem az érzékeny bőr szolgálatában

Világszerte bőrgyógyászokkal szorosan együttműködve, élvonalbeli kutatásokkal, a La Roche-Posay  folyamatosan növeli az Anthelios XL termékcsalád kínálatát, olyan napvédő készítményekkel, amik nagyon magas védelmet nyújtanak érzékeny bőrre, kíméletes használatot biztosítva.

Anthelios: A La Roche-Posay mintegy 30 éve állít elő kozmetikai napvédőket az érzékeny bőr szolgálatában

Az elmúlt 30 évben a La Roche-Posay tovább fejlesztette az Anthelios formuláját a fő célnak megfelelően: optimális fényvédelmet biztosítani az érzékeny bőrnek és megóvni a visszafordíthatatlan károsodásoktól (bőr öregedése, intolerancia, fény-indukált betegségek, stb.).

Az Anthelios az első márka, amely exkluzív szűrőrendszert kapott: Mexoryl SX ™ 1992-ben és Mexoryl XL ™ 1998-ban. Az Anthelios úttörő szerepet játszott az UVB- és UVA-sugarak elleni hatékony védelemben.

Tudta?

24 klinikai vizsgálat igazolja az Anthelios hatékony védelmét a napsugárzással kapcsolatos érzékenységgel szemben

Egyedi textúrák a bőr védelmére egész évben


Annak ellenére, hogy az UV-sugarak elleni védelem elengedhetetlen egész évben, az igények változnak az évszaktól, kitettségtől és a bőr típusától függően.

Az Anthelios különböző kiszerelésekben és textúrákban kapható, hogy minden bőrtípusnak és környezeti körülménynek megfelelő legyen. Az egész családnak védelmet nyújt: felnőtteknek, gyerekeknek, csecsemőknek. SPF30 és SPF50+ is elérhető, minden bőrtípusnak és szituációnak megfelelően.

A HOZZÁM LEGJOBBAN ILLŐ FÉNYVÉDELEM

Három egyszerű lépés a bőrrákkal szembeni védelemért

Preview : False