Összes komment:
Toleriane Teint

Nagyon könnyen alkalmazható korrekciós alapozó fluid

3337872413797 / 3337872413803 / 3337872413810
Termékinformáció
Toleriane Teint - termékkép

8 értékelés

5.08

Felhasználó: 

Kor: 40-49 év

5

“ Egyszerűen mesés ”

Elég problémás a bőröm: rosacea, érzékenység, szárazság. Ez az alapozó mindent tökéletesen elfed, hidratál. Este a La Roche micellás sminklemosóval és tonikkal távolítom el, végül pedig a termálvizes spray-vel fejezem be a napot. Tökéletes! Kozmetikusom is megdicsérte a bőrömet, mióta ezt használom.

Felhasználó: 

5

“ Hidratálás ”

Egyszerűen imádom. Több hónapig elég egy ilyen tubus, mert minimális mennyiség felvitele után is sokkal egyenletesebb a bőrtónusom. Emellett tökéletesen elfedi a pattanásokat és a hegeket. Amióta használom sokkal magabiztosabb a megjelenésem és kevesebb a pattanásom is.

Felhasználó: 

5

“ Csak ezt használom ”

Volt szerencsém kipróbálni anno(minimum 6 éve volt már) termékmintába, azóta beleszerettem. Csak ezt vásárolom azóta. Nem irritál, tökéletesen fed,nem foltosodik ki az arcom nap végére..kifogástalan!

Felhasználó: 

4

“ Tökéletes fedés ”

Nyár végén fedeztem fel, pedig de jo lett volna mar korábban is! Szuperul fed es feny védelem is van benne! Sajnos elég sűrű, es a száraz bőrt nagyon kihangsúlyozza, azonban nagyon tartós, es sokáig ad teljes fedést. Kevésbé észrevehető mint egy alapozo, de jóval lathazobb mint a színezett Effaclar duo(+). A hétköznapokon azt, a bőrhiba a napokon pedig ezt használom, nagyon pici kell belőle! Nagyon száraz bőrre pedig vagy mást válasszatok, vagy nagyon hidrataljatok alá! :)

Felhasználó: 

5

“ Az első ‘nem drogériás’ alapozóm, egyben az utolsó is ”

Én ezzel a termékkel megtaláltam a tökéletes alapozót, de komolyan. Ez egy magasabb árkategóriás alapozó, de nálam 5-6 hónapig elég egy ilyen tubus úgy, hogy napi szinten használom, így teljesen megéri. Ami a legjobb, hogy a nap végén ugyanolyan szép az arcom, mint reggel 7kor frissen sminkelve és tökéletes a fedése, akár korrektorként is megállja a helyét szerintem. Megjegyzem, egy darab pattanást nem okozott még, ellentétben az eddig próbált alapozókkal... Ha lehetne, 10 csillagot is adnék rá.

Felhasználó: 

Kor: 18-24 év

5

“ Tökéletes fedés ”

Ez az alapozó nem csak tökéletesen fed, de igazán tartós. Nagyon meg vagyok vele elégedve, teljesen elsimítja a bőrhibákat. Néhány óra elteltével ugyan csillogni kezd a bőrön, de egy mattító arcpermet segítségével ez is megoldható. Tökéletes termék!

Önnek ajánljuk

Mutassa az összes cikket