Toleriane Teint

Nagyon könnyen alkalmazható korrekciós alapozó fluid

3337872412301
Termékinformáció
Toleriane Teint   kép  {termékcsalád_Label}, a La Roche-Posaytól

8 értékelés

5.08

Felhasználó: 

Kor: 18-24 év

5

“ Hidratálás ”

Egyszerűen imádom. Több hónapig elég egy ilyen tubus, mert minimális mennyiség felvitele után is sokkal egyenletesebb a bőrtónusom. Emellett tökéletesen elfedi a pattanásokat és a hegeket. Amióta használom sokkal magabiztosabb a megjelenésem és kevesebb a pattanásom is.

Felhasználó: 

Kor: 30-39 év

5

“ Csak ezt használom ”

Volt szerencsém kipróbálni anno(minimum 6 éve volt már) termékmintába, azóta beleszerettem. Csak ezt vásárolom azóta. Nem irritál, tökéletesen fed,nem foltosodik ki az arcom nap végére..kifogástalan!

Felhasználó: 

Kor: 30-39 év

4

“ Tökéletes fedés ”

Nyár végén fedeztem fel, pedig de jo lett volna mar korábban is! Szuperul fed es feny védelem is van benne! Sajnos elég sűrű, es a száraz bőrt nagyon kihangsúlyozza, azonban nagyon tartós, es sokáig ad teljes fedést. Kevésbé észrevehető mint egy alapozo, de jóval lathazobb mint a színezett Effaclar duo(+). A hétköznapokon azt, a bőrhiba a napokon pedig ezt használom, nagyon pici kell belőle! Nagyon száraz bőrre pedig vagy mást válasszatok, vagy nagyon hidrataljatok alá! :)

Felhasználó: 

Kor: 18-24 év

5

“ Az első ‘nem drogériás’ alapozóm, egyben az utolsó is ”

Én ezzel a termékkel megtaláltam a tökéletes alapozót, de komolyan. Ez egy magasabb árkategóriás alapozó, de nálam 5-6 hónapig elég egy ilyen tubus úgy, hogy napi szinten használom, így teljesen megéri. Ami a legjobb, hogy a nap végén ugyanolyan szép az arcom, mint reggel 7kor frissen sminkelve és tökéletes a fedése, akár korrektorként is megállja a helyét szerintem. Megjegyzem, egy darab pattanást nem okozott még, ellentétben az eddig próbált alapozókkal... Ha lehetne, 10 csillagot is adnék rá.

Felhasználó: 

Kor: 18-24 év

5

“ Tökéletes fedés ”

Ez az alapozó nem csak tökéletesen fed, de igazán tartós. Nagyon meg vagyok vele elégedve, teljesen elsimítja a bőrhibákat. Néhány óra elteltével ugyan csillogni kezd a bőrön, de egy mattító arcpermet segítségével ez is megoldható. Tökéletes termék!

Felhasználó: 

Kor: 20-29 év

4

“ Gyógyszertári alapozó? Naná! ”

Termékmintát kaptam belőle a patikában ami 2-3 napra bőven elég volt, sőt! Nagyon szuper, hogy tudtak adni nekem, mert így a színt is be tudom lőni és nem egyből egy teljes kiszereléssel nyúlok akár mellé. Nekem egy világos árnyalat van. A felvitelét ecsettel vagy blenderrel oldom meg, de inkább blendert használok mostanság, azzal talán természetesebb a finish.. Szerintem vigyázni kell vele, nehogy megszaladjon az ember keze, mert ha túl sokat viszek fel maszkhatás lehet, illetve területenként érdemes felvinni, mert hamar szárad...jól fed, van amikor korrektor sem kell mellé, pedig nekem azért van mit takarni. Pattik, régi nyomok, színkorekció. Pattikat nem okozott. Összességében meg vagyok elégedve vele. Ár-érték arányban jó, drogériás szinten is egy jó alapozó kerül ennyibe.

Önnek ajánljuk

Mutassa az összes cikket