v_header-range_default.jpg

ÚJANTHELIOS KÖRNYEZETTUDATOS HIDRATÁLÓ TEJ SPF 30

Az első exra magas uva-védelem, amely még kíméletesebb a bolygóval.

  • ImgPicto_FelnőttekFelnőttek
  • ImgPicto_TestTest
  • ImgPicto_Allergia ellen teszteltAllergia ellen tesztelt

ANTHELIOS KÖRNYEZETTUDATOS HIDRATÁLÓ NAPTEJ SPF 30. Az első extra magas UVA-védelem, amely kíméletesebb a bolygóval. Ez az első Anthelios naptej, amelynek a csomagolása kartont tartalmaz az első felhasználású műanyagok 45%-kal történő csökkentéséért*.

Formulája Netlock technológiával ötvözi az extra magas és ellenálló fényvédelmet a tengerek élővilágával szembeni kíméletességgel.

*Egy hasonló műanyagtubushoz képest.

Környezettudatos tubus 250ml

Tulajdonságok

Az Anthelios környezettudatos hidratáló naptej formulája minimalista, de a védelemmel kapcsolatos kompromisszum nélkül. Érzékeny, reaktív és nap intoleranciára hajlamos bőrre.

Ez az új környezettudatos csomagolás az Európai Unióból származó kartonpapírt tartalmaz, amely FSC vagy PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az új Netlock technológiának köszönhetően a formula erős védőréteget képez, amely egységes, nem elkenődő, nem zsíros és nagyon ellenálló védelmet nyújt. Ez a technológia kíméletesebb a tengerek élővilágával.

Bőrgyógyászati ​​ellenőrzés mellett tesztelve, napérzékenységre hajlamos bőrön. Allergia ellen tesztelt. Hipoallergén.

Extra védelem. Extra ellenálló. Akár 24 órás hidratálás.

Termékhatékonyság

Formulája kíméletesebb a tengerek élővilágával. Formulánk és fényszűrőink környezetbarát szempontból teszteltek a tengerek élővilágának tiszteletben tartásának érdekében.

Környezettudatos kartontubus. A kartont tartalmazó tubusok első generációja. 45%-kal csökkent műanyagfelhasználás.

Textúra és felvitel

Nem zsíros. Nem ragad. Nem hagy fehér nyomot.

A készítményt közvetlenül napozás
előtt vigye fel a bőrére. Napozás közben, különösen fürdés, izzadás vagy törülközés után gyakran és bőségesen vigye fel újra a készítményt, hogy folyamatos védelmet biztosítson bőrének. Külső használatra.

A La Roche-Posay ajánlja

Az Ön Anthelios programja

lépésről-lépésre

Összetevők

ImgIngredient_NETLOCK TECHNOLOGY
NETLOCK TECHNOLOGY

Átütő összetevő a napvédelemben: nagyon magas védelem láthatatlan textúrában. A netlock technológia nagyon vékony rétegben rögzíti az UV-szűrőket a megbízható hatékonyságért. Ez nem csupán azt eredményezi, hogy a formula nem zsíros és nem ragad, hanem a gél mikrocseppek összekapaszkodva erős védelmet képeznek, amely egységes, nem elkenődő és nagyon ellenálló védelmet nyújt.

ImgIngredient_XL PROTECT
XL PROTECT

UV-szűrők és antioxidánsok erőteljes keveréke, amely tovább megy a széles spektrumú UVA- és UVB-védelemnél, hogy védje a bőrt más hatásokkal szemben is, mint például az infravörös-sugárzás és a légszennyezés.

ImgIngredient_GLICERIN
GLICERIN

Hidratáló hatóanyag. Segít regenerálni és védeni a bőr védőrétegét.

Biztonsági kötelezettségvállalásaink

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.