v_header-range_default.jpg

Anthelios Dermo-Pediatrics
SPF 50+/PPD 39
napvédő krém babáknak

Nagyon magas védelem a arcra és testre

“Babáknak szuper”

A kislányom júniusban született, így már elég hamar kijárhattunk sétálni. A védőnő ajánlására mindenképp 50+-os faktorszámú napvédő kerestem és a gyógyszertárban az Anthelios termék volt a legszimpatikusabb, ezért emellett döntöttem. Gyorsan beszívódik, nem ragacsos és én az illatát is szeretem.

Olvasson tovább
  • ImgPicto_Nagyon magas fényvédelemNagyon magas fényvédelem
  • ImgPicto_Test és arcTest és arc

Speciálisan a babák érzékeny bőrére fejlesztették ki. Atópiára hajlamos bőrre is.

50 ml-es pumpás flakon.

Tulajdonságok

Babák érzékeny, akár atópiára hajlamos bőrére. Arcra és testre. Extrém intenzitású napsugárzás esetére. 6 hónapos kortól ajánlott.
Új, babák számára kifejlesztett formula. Nagyon magas és széleskörű UVA/UVB-védelem. Nagyon magas, megerősített (az EU ajánlásnál szigorúbb feltételeknek megfelelő) védelem az UVA-sugarakkal szemben, köszönhetően az új szűrőrendszernek, ami Mexoryl®SX és XL fényszűrőket tartalmaz. Biztonságos, bőrgyógyászatilag tesztelt formula: természetes sheavajjal gazdagítva hidratálja és nyugtatja a bőrt, segít megerősíteni annak védelmi funkcióját. Gyengéd, kellemes, bársonyos textúra. Hipoallergén. Bőrgyógyász és gyermekorvos felügyelete mellett tesztelt.

Textúra és felvitel

Csecsemőket és gyermekeket ne tegyen ki közvetlen napsugárzásnak. Bőségesen vigye fel a terméket napozás előtt, majd bizonyos időközönként ismételje meg a folyamatot, különösképpen vízzel való érintkezés után. Külső használatra. Kerülje a szemkörnyéket. Ha véletlenül szembe kerül, bő vízzel alaposan mossa ki. Kerülje a textíliával történő érintkezést.

Összetevők

ImgIngredient_SHEA VAJ
SHEA VAJ

Biztonsági kötelezettségvállalásaink

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.