MICELLÁS VIZEK széles választékát fejlesztettük ki a szennyeződések és a smink eltávolításáért. Emellett nyugtatják az érzékeny bőrt. Alkoholmentes, szappanmentes és színezőanyag-mentes formulák, melyek figyelembe veszik a bőr fiziológiás egyensúlyát.
Bőrhibák Irritált bőr Zsírosság Bőrpír Érzékeny szemek Érzékeny bőr Szennyezett levegő ellen Tisztítás Sminkeltávolító Hidratáló Tisztító Túlérzékeny bőr Zsíros bőr Túlérzékeny, allergiára hajlamos bőr Érzékeny Folyékony Micellás víz Olaj

MICELLÁS VÍZ, A NAPI TISZTÍTÁSI RITUÁLÉ
AZ ÉRZÉKENY BŐR SZÁMÁRA

LEGFONTOSABB ÖSSZETEVŐI
NÉZZÜK MEG ŐKET KÖZELEBBRŐL

MICELLÁK

Finoman távolítják el a sminket és a szennyezett levegőből származó vagy más szennyeződéseket, miközben megtartják a bőrbarriert.

GLICERIN

A növényekből természetes úton kivont glicerin tulajdonsága hasonló, mint a bőr fizikai tulajdonságai. A termékekben elősegíti a bőr hidratálását azáltal, hogy megtartja a környezetből származó nedvességet.

LA ROCHE-POSAY TERMÁLVÍZ

Irritáció elleni hatású.

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
A BIZTONSÁG IRÁNT

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.

TERMÉKEINK 100%-A
ALLERGIATESZTELT

Mutass többet
Alapfeltételünk = Nulla allergiás reakció.
Ha egyetlen esetet is észlelünk, visszamegyünk a laborba és újraalkotjuk a formulát.

FORMULÁINK VÉDELME
FOLYAMATOS

Mutass többet
Olyan csomagolást választunk, ami a lehető legjobban védi a formuláinkat, melyek kizárólag a szükséges tartósítószereket tartalmazzák a tolerálhatóság és a hatékonyság megőrzésének garantálása érdekében az idő előrehaladtával.

CSAK A SZÜKSÉGES HATÓANYAGOK,
HATÉKONY DÓZISBAN

Mutass többet
Bőrgyógyász és toxikológus együttműködésével kifejlesztett termékeink csak a szükséges összetevőket tartalmazzák, a megfelelő adagolásban.

NAGYON ÉRZÉKENY BŐRŰEKEN
TESZTELT KÍMÉLETESSÉG

Mutass többet
Termékeink kíméletességét a legérzékenyebb bőrön ellenőrizzük: túlérzékeny, allergiára, aknéra vagy atópiára hajlamos, illetve daganatos betegség elleni kezelés következtében meggyengült bőrön.