Mindenkinek szüksége van fényvédelemre, de egyesek különösen érzékenyek, vagy akár nem is tolerálják a napot. Mi, a La Roche-Posay-nál nagyon magas védőfaktorú (SPF 50+) és széles spektrumú UVB- és UVA-sugárzás elleni védelmet nyújtó termékcsaládot fejlesztettünk ki, kifejezetten érzékeny, reaktív és allergiára hajlamos bőrre, hogy segítsünk elkerülni a bőrreakciókat, például kiütéseket vagy hólyagokat. 
Nem csípi a szemet Magas napvédelem Láthatatlan Hidratáló Védő Homokálló UV-sugárzás elleni védelem Vízálló Túlérzékeny, allergiára hajlamos bőr Érzékeny Napnak kitett 30 50 50 feletti Test Szemek Arcra Nyakra

ANTHELIOS, SZAKÉRTŐ TERMÉKCSALÁD
A NAPSÜTÉSRE REAKTÍV BŐRÖDRE

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
A BIZTONSÁG IRÁNT

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.

TERMÉKEINK 100%-A
ALLERGIATESZTELT

Mutass többet
Alapfeltételünk = Nulla allergiás reakció
Ha egyetlen esetet is észlelünk, visszamegyünk a laborba és újraalkotjuk a formulát.

CSAK A SZÜKSÉGES HATÓANYAGOK
HATÉKONY DÓZISBAN

Mutass többet
Bőrgyógyász és toxikológus együttműködésével kifejlesztett termékeink csak a szükséges összetevőket tartalmazzák, a megfelelő adagolásban.

NAGYON ÉRZÉKENY BŐRŰEKEN
TESZTELT
 KÍMÉLETESSÉG

Mutass többet
Termékeink kíméletességét a legérzékenyebb bőrön ellenőrizzük: túlérzékeny, allergiára, aknéra vagy atópiára hajlamos, illetve daganatos betegség elleni kezelés következtében meggyengült bőrön.

FORMULÁINK VÉDELME
FOLYAMATOS

Mutass többet
Olyan csomagolást választunk, ami a lehető legjobban védi a formuláinkat, melyek kizárólag a szükséges tartósítószereket tartalmazzák a tolerálhatóság és a hatékonyság megőrzésének garantálása érdekében az idő előrehaladtával.