Jobb élet az érzékeny bőrűeknek

3 kezdeményezés az érzékeny bőrű emberek életminőségének javítása érdekében

Img_3 kezdeményezés az érzékeny bőrű emberek életminőségének javítása érdekében

Az 1975-ös megalapításától kezdve a La Roche-Posay Dermatológiai Laboratórium minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy javítsa az érzékeny bőrű emberek életminőségét.  csak úgy mint nagyszabású akcióink mind arra hivatottak, hogy megváltoztassák azon férfiak és nők mindennapjait, akik meg szeretnének békélni bőrükkel - azzal a bőrrel, amely egyes atópiától szenvedő páciensek elmondása szerint néha teljesen idegennek érződik. Fedezze fel három emblematikus kezdeményezésünket, melyek a bőr iránti elköteleződésünk zálogaként szolgálnak, még a legérzékenyebb bőrtípus vonatkozásában is:

1

"Hibái" álcázása helyett emelje ki szépségét

A La Roche-Posay által több mint 20 éve indított speciális smink workshopok filozófiájának középpontjában most az arc természetes szépségének kiemelése áll, hogy elfeledtessük az emberekkel a bőrproblémák látható jeleit.

Tudjon meg többet

2

Tegyük játékossá a gyermekek számára a kenőcs felvitelét

A La Roche-Posay által a világ minden táján létrehozott 80 atópia-iskolában a gyerekek megtanulják, hogyan álljanak pozitívabban a betegségükhöz, és hogyan váljanak önállóbbakká.

3

A bőrrák elleni harc

Az esetek 90%-ában az időben felismert bőrrák gyógyítható. A "Melanóma Napok" megszervezésében való részvétellel a La Roche-Posay segít felhívni a közvélemény figyelmét. Ezen az eseményen több mint 30 országban világszerte ingyenes szűrővizsgálatok igénybevételére van lehetőség.

Tudjon meg többet