0
Vissza a laroche-posay.hu oldalra
Save your skin

Anthelios fényvédők: egy lépésnyi előny a bőrrák megelőzésében

Img_Anthelios fényvédők: egy lépésnyi előny a bőrrák megelőzésében

A napsütés és az UV-sugárzás anyajegyek kialakulását okozhatja, amelyek akár rosszindulatú, rákos elváltozásokká is alakulhatnak. A bőr naptól való védelme az első lépés a bőrrák ellen.

Védje az anyajegyeit a napon jó szokások kialakításával és az alábbi irányelvek követésével. Figyeljen rá, hogy ezek a mindennapi rutinja részévé váljanak. Ne feledje: a bőrrák idővel fejlődik ki, és itt hosszú távú gyakorlatról beszélünk.

  • Ÿ"Sometimes there is between 11:00-15:00 and sometimes 12:00-16:00 (in line 227 for example) Kerülje az erős, déli napot (11 :00 és 15:00 között)"
  • ŸViseljen kalapot, hosszú ujjú pólót és egyéb védő ruházatot.
  • ŸViseljen széles spektrumú fényvédőt, amely véd az UVA- és az UVB-sugarakkal szemben is.
Legalább SPF 30 faktorszámú fényvédőt használjon és 2 óránként vigye fel újra.

A melanomák 86 %-a a nap ultraibolya (UV) sugárzásának tudható be*

A La Roche Posay-nál mi elköteleztük magunkat amellett, hogy segítsünk Önnek mindent megtenni a bőrrák megelőzésének érdekében. Ezt pedig az egyik legfejlettebb fényvédő technológia révén tudjuk megtenni: az Anthelios termékcsaláddal.

ANTHELIOS: MERT AZ ÖN BŐRE A MI PRIORITÁSUNK

A magas SPF faktorszámot és széles spektrumú fényvédelmet kínáló, szabadalmazott XL Protect technológiát tartalmazó Anthélios termékcsaládot számtalan bőrgyógyász ajánlja világszerte a pácienseinek. Ez pedig óriási kutatómunka és széleskörű klinikai dokumentáció eredménye. 
Az Anthelios napvédő termékcsalád nagyon magas védelmet nyújt az UVA- és UVB-sugarak ellen és különböző textúrák széles választékát kínálja, minden élethelyzetre. Ezek a nagyon kíméletes fényvédők komfortérzetet és védelmet biztosítanak a legérzékenyebb bőr számára is. Gyorsan beszívódó színezett, nagyon könnyű fluid, zsíros bőrre való gél-krém és kifejezetten a gyermekek bőrére kifejlesztett, kíméletes formulákban kaphatók.
Az Anthelioshoz hasonló, hatékony fényvédő készítmények beépítése révén a bőrápolási rutinjába, Ön nagy lépést tehet az anyajegyek káros folyamatainak kialakulása ellen és a bőrrák megelőzéséért. Míg a megelőzés a legjobb, fontos, hogy rendszeresen ellenőrizze az anyajegyeit, és figyeljen a gyanús méret-, forma- vagy színváltozásokra. Ha pedig a bőrrák már kialakult, a korai felismerés kulcsfontosságú a sikeres kezelés és gyógyítás szempontjából.

*Parkin DM, Mesher D, Sasieni P. Cancers attributable to solar (ultraviolet) radiation exposure in the UK in 2010. Br J Cancer 2011; 105:S66-S69.

A HOZZÁM LEGJOBBAN ILLŐ FÉNYVÉDELEM

Három egyszerű lépés a bőrrákkal szembeni védelemért

Preview : False