0
Vissza a laroche-posay.hu oldalra
Save your skin

Felnőttek és gyerekek: egyenlőek vagyunk a napsütéssel szemben?

Img_Felnőttek és gyerekek: egyenlőek vagyunk a napsütéssel szemben?

Mivel az ő bőrük finomabb, mint a miénk, a gyerekek különösen érzékenyek az UV-sugarakra. Mi a legjobb módja annak, hogy megvédjük őket?

Anthelios Dermo-Pediatrics: kifejezetten gyerekeknek

A kifejezetten gyerekek érzékeny bőrére kifejlesztett Anthelios Dermo-Pediatrics termékcsalád 5 különböző kiszerelésben létezik, beleértve egy új 40 ml-es zsebbarát csomagolást, amelyet minden kültéri tevékenységhez könnyen magával vihet. Rendkívül vízálló, illatanyagmentes, bőrgyógyászati ellenőrzés mellett, gyermekek részére tesztelt. A sima textúra könnyen felvihető, magas védelmet  és kompromisszumok nélküli toleranciát nyújt.

A megelőzést már fiatalon el kell kezdeni

Segítsen a gyerekeknek megérteni a napozás szabályait és tanítsa meg nekik a megfelelő védelmet. Használja "Héliosz és Hélia kalandjai a strandon" című történetet, hogy megtanítsa gyermekeinek a fényvédelem aranyszabályait már egészen kicsi kortól!

Oktatás: a helyes napvédelemért

Tanítsa meg a kicsiknek, hogy milyen veszélyei lehetnek a napnak. Például így lehet tanítani őket:

  • Kerülje a déli napot
    12:00 és 16:00 között a legveszélyesebb az UV-sugárzás. Mutassa meg a gyereknek, hogyan kell olvasni az árnyékából: ha az kisebb, mint ő, kerülje a napot.
  • Tegye meg a megfelelő óvintézkedéseket minden helyzetben
    Ne csak a strandon, ahol a gyerekek ki vannak téve a tűző nap sugarainak, hanem a parkokban és a szabadtéri tevékenységek során is: mindig a maximális védelmet kell gyújtani nekik.
  • Vigye fel a napvédő készítményt újra és gyakran
    A magas faktorral rendelkező készítmény sem ad korlátlan védelmet. A hatékony védelem fenntartása érdekében a fényvédőt újra fel kell vinni kétóránként és úszás után.

Ruházat: a legjobb védelem

Nyaraláskor a gyermekek egyharmada átlagosan heti 15 órát tölt fürdőruhában: ez túl sok! Sapka, napszemüveg és sötét színű ruha a legjobb védelem az UV-sugarak ellen.

A HOZZÁM LEGJOBBAN ILLŐ FÉNYVÉDELEM

Három egyszerű lépés a bőrrákkal szembeni védelemért

Preview : False