0
test Fb connect
|ARTSEG_OP_PARENTSCORNER_ECZEMA | |

ÓVJA GYERMEKE BŐRÉT!

Atópia & ekcéma

Atópia & ekcéma

Atópia & ekcéma

Hogyan segíthet atópiás bőrű gyermekének úgy kezelni az ekcémát, mint egy felnőtt?

Img_Hogyan segíthet atópiás bőrű gyermekének úgy kezelni az ekcémát, mint egy felnőtt?

1 - Segítsen gyermekének megérteni a betegségét!

Fontos, hogy ne dramatizálja túl a helyzetet, különösen atópiás gyermekek esetén. Általában tudják, hogy ekcémájuk van, de megmagyarázni nem tudják. Ezért sok kérdésük lehet. Honnan jön ez a betegség, másokat meg tud fertőzni és egyszer majd gyógyítható lesz? Az is nehéz a számukra, hogy a kezelés előnyeit értékeljék vagy az állapotukat megfigyeljék. Beszéljenek vele LIPI és KARA oktatóeszközök segítségével a tudásuk bővítéséhez.

2 - Ösztönözze őt, hogy saját maga vigye fel a krémeket

Már 3 vagy 4 éves koruktól fogva meg tudják csinálni! Hajlamunk a gyermekek túlzott óvására természetes dolog. Ugyanakkor már az egészen kicsi gyerekek is képesek felelősen viselkedni, ezáltal megváltoztatva szokásaikat és a betegség megélését. A kenőcs rutin játékos elsajátításával a gyermekek hamarosan képesek lesznek egyedül is alkalmazni a krémeket otthon, a nagyszülőknél vagy nyaraláskor. Új kiszerelések is segítenek, például stiftek, krémek és olajok. A fellángolások pedig egyre gyengébbek és ritkábbak lesznek, ami lehetővé teszi majd a számukra, hogy újra gondtalanul éljenek. A rutin végül ösztönössé válik és a szülőknek nem kell majd külön felhívniuk rá a figyelmet.


A 7 éves gyermekek már fel tudják mérni a saját ekcémájukat, és megfigyelni az állapotuk változását egyik hétről a másikra. Ezzel az eszközzel: http://www.poscorad.com, amelyet az atópiás dermatitisz európai munkacsoportja fejlesztett ki és amelynek a segítségével a beteg mérni tudja a sérülései súlyosságát, a tüneteket, a viszketést és az alvászavarokat.

Kiemelt ajánlataink

Minden termék
Preview : False