0
Vissza a laroche-posay.hu oldalra
Save your skin

Kompromisszummentes fényvédő kifejezetten csecsemőknek kifejlesztve

Img_Kompromisszummentes fényvédő kifejezetten csecsemőknek kifejlesztve

A bőrgyógyászok és gyermekgyógyászok is egyetértenek abban, hogy 3 év alatti gyermekeket soha nem szabad közvetlenül kitenni a napnak. A csecsemők  bőre sokkal érzékenyebb az UVA- és UVB -sugarakra, mint a felnőtteké. A csecsemőknek pedig különösen, nagyon magas és kíméletes védelemre van szükségük.

Védje gyermekét a naptól

A közvetlen napsugárzás kerülendő gyermekorvosok és bőrgyógyászok szerint. Egyetértenek továbbá abban is, hogy a nem közvetlen sugárzástól is óvni kell a gyermekeket.

Tudta?

i_anthelios_protection_picto.gif

Az UV-sugarak által okozott károsodás 50-80 %-a  gyermekkorhoz, serdülőkorhoz köthető*. Ezért fontos megtanítani a gyermekeknek már egészen fiatal korban a megfelelő napvédelmet.

* Robinson JK et al. Summertime sun protection used by adults for their children. J Am Acad Dermatol 2000

Anthelios dermo-pediatrics SPF 50+ Napvédő krém BABÁKNAK, indirekt napsütés esetére.

Az Anthelios Dermo-Pediatrics SPF50+ új formulája valódi formulációs bravúr. Minimalista, éppen csak a legszükségesebb, szigorúan válogatott biztonságos összetevőket tartalmazó összetételének célja, hogy kíméletes legyen a kisbabák érzékeny bőrére, miközben nagyon magas UVA/UVB védelmet és toleranciát is nyújt.Az Anthelios Dermo-Pediatrics nagyon magas, SPF 50+ védelme, és az EU-ajánlásnál magasabb védelme az UVA-sugarakkal szemben, kifejezetten a 6 hónaposnál idősebb kisbabák bőrének igényeire lett kifejlesztve, indirekt napsugárzásra.
Természetes shea vajjal gazdagítva hidratáló állaga megnyugtatja és megerősíti a kisbabák érzékeny bőrét. A nap során bármikor használható, a ruházattal nem fedett bőrre, kültéri tevékenységekhez.


Anthelios Dermo-Pediatrics finom fehér réteget hagy a baba bőrén, így segít az anyáknak megtalálni azokat a területeket, ahova még nem jutott a napvédőből.Bőrgyógyász és gyermekorvos felügyelete mellett tesztelt.

A HOZZÁM LEGJOBBAN ILLŐ FÉNYVÉDELEM

Három egyszerű lépés a bőrrákkal szembeni védelemért

Preview : False