0
Vissza a laroche-posay.hu oldalra
Save your skin

Minden, amit az anyajegyekről mindig is tudni szeretett volna...

Img_Minden, amit az anyajegyekről mindig is tudni szeretett volna...

ANYAJEGYEK ÉS A NAP: ROSSZ KOMBINÁCIÓ

Gyermek- és serdülőkor alatt a napsugárzás befolyásolja, hogy milyen mennyiségű és mekkora méretű anyajegyek jelennek meg a bőrön. Azonban minél több anyajegye van valakinek, annál nagyobb a kockázata a bőrrák kialakulásának, mivel az esetek
35%-a meglévő anyajegyből alakul ki¹. Egyrészt azért nélkülözhetetlen hatékonyan védeni a gyerekeket és tinédzsereket a naptól, hogy minimalizáljuk az új anyajegyek megjelenését. Másrészt a meglévő anyajegyek túlzott napoztatása befolyásolja, hogy később olyan léziók fejlődjenek ki, melyek elrákosodhatnak. Ezért fontos jó szokásokat kialakítani az anyajegyek védelmére is az UVB- és UVA-sugarakkal szemben.

VÉDJE ANYAJEGYEIT


Annak érdekében, hogy eleget tegyen ennek a különösen fontos követelménynek, a La Roche-Posay kifejlesztette az Anthelios napvédő termékcsaládot, mely kombinálja a nagyon magas UVA- és UVB-védelmet. Különböző állagokban kapható, hogy kielégítse a legérzékenyebb bőr igényeit és elvárásait. Gyorsan beszívódó színezett krémet, sima állagú naptejet vagy kifejezetten gyermekek számára kifejlesztett fényvédőt keres? Nézze meg a naptanácsadás részt, hogy rátaláljon az Önhöz leginkább illő fényvédőre!

A La Roche-Posay kifejlesztette Anyajegy figyelőjét annak érdekében, hogy Ön tudatosan figyelhesse meg az anyajegyeit, azok feltérképezése és változásainak követése révén, két bőrgyógyászati vizsgálat között is. Ne feledje, minél hamarabb veszi észre a bőrrákot, annál nagyobb eséllyel gyógyítható!

JÓ TANÁCSOK A MAGAS VÉDELEMÉRT NAPOZÁSKOR

Mivel a bőrrákos esetek 50-70 %-a a túlzott UVA- és UVB-sugárzás miatt alakul ki, ezért fontos követni néhány egyszerű szabályt amellett, hogy napvédőt használunk:

  • Ne menjen a napra 12-16 óra között!
  • Inkább húzódjon árnyékba a közvetlen napsugárzás helyett!
  • Kétóránként kenje be magát újra napvédővel!
  • Lehetőleg korlátozza, hogy gyermekei mennyit tartózkodnak a napon, mivel az ő bőrük sokkal érzékenyebb a felnőttekénél! A ruházat (kalap, póló, napszemüveg) is védelmet nyújt az UV-sugarakkal szemben.

1 Bőrgyógyászati és Venerológiai Testület (bőrgyógyászok és venerológusok nemzeti szervezete), Franciaország.

A HOZZÁM LEGJOBBAN ILLŐ FÉNYVÉDELEM

Három egyszerű lépés a bőrrákkal szembeni védelemért

Preview : False