#ovjaboret

Védje saját és szerettei bőrét!
Ellenőrizze anyajegyeit, óvja bőrét a napon!

Töltse le az
ABCDE módszert

Kompromisszum nélküli védelem csecsemők számára

v_article-babies-protection.jpg

A bőrgyógyászok és gyermekgyógyászok is egyetértenek abban, hogy 3 év alatti gyermekeket soha nem szabad közvetlenül kitenni a napnak. A csecsemők  bőre sokkal érzékenyebb az UVA- és UVB -sugarakra, mint a felnőtteké.

Védje gyermekét a naptól

A közvetlen napsugárzás kerülendő gyermekorvosok és bőrgyógyászok szerint. Egyetértenek továbbá abban is, hogy a nem közvetlen sugárzástól is óvni kell a gyermekeket.

Tudta?

i_anthelios_protection_picto.gif

Az UV-sugarak által okozott károsodás 50-80 %-a  gyermekkorhoz, serdülőkorhoz köthető. Ezért fontos megtanítani a gyermekeknek már egészen fiatal korban a megfelelő napvédelmet

* Robinson JK et al. Summertime sun protection used by adults for their children. J Am Acad Dermatol 2000

Anthelios dermo-pediatrics SPF 50+ Napvédő krém BABÁKNAK

Új formula a babák számára kifejlesztve. Nagyon magas és széleskörű UVA/UVB védelem.


Nagyon magas, SPF 50+ védelem, és az EU-ajánlásnál magasabb védelem az UVA-sugarakkal szemben, köszönhetően az új szűrőrendszernek, ami Mexoryl®SX és XL fényszűrőket tartalmaz. Egy új, biztonságos, bőrgyógyászatilag tesztelt formula: természetes shea vajjal gazdagítva hidratálja és nyugtatja a bőrt, segít megerősíteni annak védelmi funkcióját. Gyengéd, kellemes, bársonyos textúra. Hipoallergén.


Anthelios Dermo-Pediatrics finom fehér réteget hagy a baba bőrén, így segít az anyáknak megtalálni azokat a területeket, ahova még nem jutott a napvédőből.


Bőrgyógyász és gyermekorvos felügyelete mellett tesztelt.