#ovjaboret

Védje saját és szerettei bőrét!
Ellenőrizze anyajegyeit, óvja bőrét a napon!

Töltse le az
ABCDE módszert

Anthelios: nagyon magas védelem érzékeny bőrre

v_anthelios_protection.jpg

Bőrgyógyászokkal szorosan együttműködve, élvonalbeli kutatásokkal, a La Roche-Posay  folyamatosan növeli az Anthelios XL termékcsalád kínálatát, olyan napvédő készítményekekel, amik nagyon magas védelmet nyújtanak érzékeny bőrre, kíméletes használatot biztosítva.

Anthelios: A La Roche-Posay mintegy 30 éve állít elő kozmetikai napvédőket az érzékeny bőr szolgálatában.


Az elmúlt 30 évben a La Roche-Posay tovább fejlesztette az Anthelios formuláját a fő célnak megfelelően: optimális védelmet biztosítani az érzékeny bőrnek és megóvni a visszafordíthatatlan károsodásoktól (bőr öregedése, intolerancia, fény-indukált betegségek, stb.).

Az Anthelios az első márka, amely exkluzív szűrőrendszert kapott: Mexoryl SX ™ 1992-ben és Mexoryl XL ™ 1998-ban. Az Anthelios úttörő  szerepet játszott az UVB- és UVA-sugarak elleni hatékony védelemben.

Tudta?

24 klinikai vizsgálat igazolja az Anthelios hatékony védelmét a napsugárzással kapcsolatos érzékenységgel szemben

Egyedi textúrák a bőr védelmére egész évben

Annak ellenére, hogy az UV-sugarak elleni védelem elengedhetetlen egész évben, az igények változnak az évszaktól, kitettségtől és a bőr típusától függően. Az Anthelios speciális textúrákban kapható, hogy minden bőrtípusnak és környezeti körülménynek megfelelő legyen. Az egész családnak védelmet nyújt: felnőtteknek, gyerekeknek, csecsemőknek. SPF30 és SPF50 is elérhető, minden bőrtípusnak és szituációnak megfelelően.