0

HA FONTOS ÖNNEK VALAKI,
LEGYEN SKIN CHECKER,
NÉZZE MEG ANYAJEGYEIT


Adja tovább azoknak, akik fontosak Önnek!
Csatlakozzon az egész világot átfogó skin checker lánchoz!

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Ha a Facebook belépési adataival lépett be a Skinchecker oldalra, egyes Facebookon keresztül és a jelen oldalon megadott személyes adatai  továbbításra kerülhetnek a  L’Oréal Magyarország Kozmetikai Kft. (1023 Budapest, Árpád Fejedelem útja 26-28.; cégjegyzékszám: 01-09-268100; továbbiakban „Adatkezelő”) számára, annak érdekében hogy a La Roche-Posay márkával, termékekkel esetleg más L'Oréal márkával, termékekkel kapcsolatban kereskedelmi ajánlatokat és tájékoztatást kaphasson.


A Facebook profilján keresztül történő belépéssel elfogadja a Felhasználási feltételeket, és hozzájárul, személyes adatai kezeléséhez és azok külföldre történő továbbításához, továbbá ahhoz, hogy az Adatkezelő marketing anyagokat és promóciós ajánlatokat küldjön e-mailen.  Az Adatfeldolgozók: a MindShare Kft. (cégjegyzékszám: 01 09 696437, székhely:
1123, Budapest, Alkotás utca 53. B. ép. II. em.; és az OGILVY ONE a.s. (Azonosító: 257 25 831, székhely: Přívozní 2A, House No. 1064, Prague 7,  170 00). További információért kérjük olvassa el az Adatkezelési szabályzatot. A hatályos adatvédelmi törvénynek megfelelően Önnek bármikor joga van, hogy a személyes adataihoz hozzáférjen, módosítsa, helyesbítését kérje vagy adatai törlését kezdeményezze.  Az adatkezeléssel kapcsolatos kérdésekkel kapcsolatban, kérjük lépjen. kapcsolatba velünk.

Jelentkezzen be Facebook fiókjával!

Nincs Facebook fiókja? Kattintson ide és csatlakozzon hozzánk!
Már Skin Checker?Jelentkezzen be itt!

VAGY REGISZTRÁLJON
REGISZTRÁCIÓ

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Az alábbi és a jövőben megadott információk felhasználhatóak L’Oréal Magyarország Kozmetikai Kft. (1023 Budapest, Árpád Fejedelem útja 26-28.; cégjegyzékszám: 01-09-268100; továbbiakban „Adatkezelő”), valamint megbízottjaként az OGILVY ONE a.s. (cégjegyzékszám:  25725831), illetve MindShare Kft. (cégjegyzékszám: 01 09 696437, székhely: 1123. Budapest, Alkotás utca 53. B. ép. II. em.), továbbiakban: „Adatfeldolgozó” által. Az országban hatályos törvényeknek megfelelően a belépési, helyesbítési és ellenkezési jogokat bármikor gyakorolhatja, amennyiben elküldi ez irányú igényét személyazonossága igazolásával. Ha többet szeretne megtudni személyes adatai védelméről, kérjük olvassa el az Adatkezelési szabályzatot.

v_push1_Dermatologists_HU.jpg
Preview : False