A babák és kisgyermekek
napvédelme

A gyermekek bőre vékonyabb és pigmentációs rendszere (napozás képessége) fejlődés alatt áll, ami azt jelenti, hogy hiányzik a káros ultraviola sugarak ellen a felnőttek bőrét bizonyos mértékben óvó természetes védőréteg.

TE KÉRDEZEL
MI VÁLASZOLUNK

1 quote-marks

Milyen fényvédő ajánlott érzékeny bőrre?

Egyes fényvédők kellemetlen szúró érzéseket okozhatnak az érzékeny bőrön. Válasszon széles spektrumú UVA-UVB védelmet, amelyet a legérzékenyebb bőrön tesztelnek, például az érzékeny bőrre szakosodott La Roche-Posay márka ANTHELIOS termékcsaládját.


Tudj meg többet!

EZ HASZNOS VOLT?

1 quote-marks

Mi az SPF?

Az SPF az UVB sugárzás elleni védelem mérésére kifejlesztett rendszer. A napvédő termékek négy SPF kategóriába sorolhatóak: Alacsony (6-10), közepes (15-25), magas (30-50) és nagyon magas (50+).


Tudj meg többet!

EZ HASZNOS VOLT?

1 quote-marks

Lehetsz-e allergiás saját bőrödre?

Általában véve lehetetlen, hogy saját bőrödre legyél allergiás. A napallergia az egyetlen olyan eset, amikor ez kialakulhat. Ekkor az UV-fény módosítja a bőrben lévő anyagokat, ami allergiás reakciót okoz.


Tudj meg többet!

EZ HASZNOS VOLT?

IGAZ
VAGY HAMIS?

A NAPSUGARAK FELELŐSEK AZ IDŐ
ELŐTTI BŐRÖREGEDÉSÉRT

IGAZ

Az UVA sugarak bomlasztják a bőr belső építőköveit, például a kollagén és az elasztin rostokat. A napsugárzás idővel a bőr rugalmasság vesztésével és a ráncok megjelenésével jár. Az UVB sugarak felelősek az egyenetlen és szabálytalan pigment termelésért, ami sötét foltok megjelenéséhez vezethet. Ezekre a bőrelváltozásokra használjuk a fotoöregedés gyűjtőnevet.
Tudj meg többet

A HAMAR FÖLFEDEZETT BŐRRÁK
NAGYOBB ESÉLLYEL GYÓGYÍTHATÓ

IGAZ

Az esetek 90% -ában a melanoma kezelhető, ha időben felismerik. A bőrgyógyásznál történő rendszeres megelőző vizsgálat előtt látogasson el weboldalunkra, ahol megtudhatha mire érdemes figyelni, illetve hogyan védheti meg szeretteit.
Tudj meg többet

A SÖTÉT SZÍNŰ RUHÁK JOBBAN
VÉDENEK A NAPSUGÁRZÁS ELLEN

IGAZ

A sötét és intenzív színek, például a fekete, a sötétkék, a piros vagy a zöld valójában magasabb UV-védelmet biztosítanak, mint a fehér vagy világos ruházat. Ezért a következő nyaralásra csomagoljon néhány sötét ruhát is!
Tudj meg többet

A CSECSEMŐKET
NE TEGYÜK KI KÖZVETLEN
NAPSUGÁRZÁSNAK

A bőrgyógyászok azt javasolják, hogy a 3 év alatti gyermekeket egyáltalán ne tegyünk ki közvetlen napfénynek. Még árnyékban is fontos a megfelelő fényvédő termékek és ruházat használata. Az idősebb gyermekeket tanítsuk meg a napon való viselkedés alapszabályaira. Fontos a széles spektrumú fényvédő rendszeres alkalmazása, a védőruházat és a déli pihenő a napsütés legerősebb órái alatt (10:00 és 16:00 között).

TANÍTSD MEG A GYEREKEKET
HOGYAN LEGYENEK BIZTONSÁGBAN A NAPON

A cikkben leírt tippek segítségével könnyedén megtaníthatod a gyerekeknek a fényvédelem alapjait, hogy mindig biztonságban legyenek a napon.

FÉNYVÉDŐ TERMÉKEK HASZNÁLATA
JÁTÉKOSAN

A fényvédő termékek használata általában nem tartozik a gyerekek kedvenc tevékenységei közé. Rövid videónkban megmutatjuk, hogy vihetitek fel a napvédő krémeket játékosan úgy, mint egy igazi Anthelios szuperhős.

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
A BIZTONSÁG IRÁNT

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.

TERMÉKEINK 100%-A
ALLERGIATESZTELT

Mutass többet
Alapfeltételünk = Nulla allergiás reakció.
Ha egyetlen esetet is észlelünk, visszamegyünk a laborba és újraalkotjuk a formulát.

FORMULÁINK VÉDELME
FOLYAMATOS

Mutass többet
Olyan csomagolást választunk, ami a lehető legjobban védi a formuláinkat, melyek kizárólag a szükséges tartósítószereket tartalmazzák a tolerálhatóság és a hatékonyság megőrzésének garantálása érdekében az idő előrehaladtával.

CSAK A SZÜKSÉGES HATÓANYAGOK,
HATÉKONY DÓZISBAN

Mutass többet
Bőrgyógyász és toxikológus együttműködésével kifejlesztett termékeink csak a szükséges összetevőket tartalmazzák, a megfelelő adagolásban.

NAGYON ÉRZÉKENY BŐRŰEKEN
TESZTELT KÍMÉLETESSÉG

Mutass többet
Termékeink kíméletességét a legérzékenyebb bőrön ellenőrizzük: túlérzékeny, allergiára, aknéra vagy atópiára hajlamos, illetve daganatos betegség elleni kezelés következtében meggyengült bőrön.

KEDVES
OLVASÓNK!

Az itt megjelenített információk kizárólag általános tájékoztató célt szolgálnak, semmilyen esetben sem helyettesíthetik a szakszerű orvosi tanácsadást. Egészségügyi kérdésekkel kapcsolatban mindig fordulj egészségügyi szakemberhez!