Vélemények

"Megszabadultunk a lányom gyulladásos aknéjától"

Img_ "Megszabadultunk a lányom gyulladásos aknéjától"

Laura több hónapig szenvedett bőrán aknés elváltozásoktól. De szerencsére a bőrgyógyász támogatásával képes volt megküzdeni velük, és mára szép, tiszta, aknémentes az arcbőre. Hogy ez hogyan sikerült neki, arról anyukája, Chantal mesél.

Tartalom

Chantal, mikor jelentkeztek először a lányod arcbőrén aknés elváltozások?

Körülbelül 14 éves lehetett Laura, amikor kis aknék kezdtek el megjelnni arcbőrén, serdülőkora közepefelé.

Kontext

Miben nyilvánult meg, hogy biztosan aknék jelentek meg az arcán?

Először csak néhány folt, és halvány elváltozás jelent meg az arcán, aztán sajnos gyorsan terjedt az arcbőrén, majd miteszerek és vörös foltok jelentek meg a hátán és a mellkasán is. A nyári szünidő ideje alatt a foltok eltűntek. Nagyon boldogok voltunk, főleg ő, de sajnos egy pár héten belül, amint elkezdődött az iskola újra kiújultak a foltok.

Kontext

Szóval hogy döntöttetek, mihez kezdtek?

Ahhoz, hogy véget vethessünk az aknéknak először időpontot egyeztettünk egy bőrgyógyásszal, aki elmagyarázta, hogy a nap valójában nincs jó hatással az aknékra. Laura ezután nem szárította a napon a foltjait. A bőrgyógyász azt is megtanította Laurának, hogyan kezelje napi szinten arcbőrét. Tisztítóval, fénylő bőrre való arcápolóval, valamint allergénmentes kozmetikumokkal, melyek hozzásegítettek, hogy Laura felfrissítse arcbőrét. Továbbá felírt számára egy kezelést a problémás területekre alkalmazva. Köszönhetően ezeknek az erőfeszítéseknek, a lányom aknéi hónapról hónapra szemmel láthatóan csökkentek. Egy év elteltével pedig teljesen eltűntek. Végre megszabadultunk a gyulladásos aknéktól. A lányom visszanyerte önbizalmát, melyet az aknés bőre korábban elvett. NAgyon jó őt mosolyogni látni, valamint hogy élvezi az életet!

Önnek ajánljuk

Mutassa az összes cikket