0
Vissza a laroche-posay.hu oldalra
Save your skin

Hosszú hullámú UVA-sugarak: egy mindig jelen lévő és láthatatlan veszélyforrás

Img_Hosszú hullámú UVA-sugarak: egy mindig jelen lévő és láthatatlan veszélyforrás

Egész évben, minden egyes évszakban, az UVA-sugarak ott vannak velünk mindenhol. Ezek közé tartoznak a hosszú hullámú UVA-sugarak: ezek a leggyakoribbak, és jelen vannak egész évben, még a felhős időben is. Behatolnak a bőrbe és maradandó károsodást okozhatnak.

Milyen hatásai lehetnek a hosszú hullámú UVA-sugaraknak?

Minél hosszabbak az UVA-sugarak, annál a mélyebbre hatolnak a bőrön keresztül. Ez néha a bőr károsodásához vezet, ami visszafordíthatatlan is lehet:

  • Pigmentációs rendellenességek: barna foltok, terhességi maszk vagy vitiligo
  • Napallergia: Tünetei közé soroljuk a bőrön megjelenő apró és vörös foltokat, valamint a viszketést.
  • Photo-aging: csökken a bőr rugalmassága, ami elősegíti a ráncok megjelenését

Tudta?

UV-sugarak a földfelszínen naponta: 95% UVA-sugárzás,  5% -a UVB-sugárzás. Ezek közül a hosszú hullámú UVA-sugarak a teljes sugárzás 75% -át teszik ki. Az optimális védelem érdekében a fényvédők UVA-szűrő képessége meg kell feleljen az EU-s ajánlásnak, az UVA-védelmet jelző ábrának ott kell lennie a csomagoláson.

Magas védelem - Anthelios XL

A La Roche-Posay közel 30 éve folyamatosan fejleszti az érzékeny bőrű felnőtteknek és gyermekeknek szánt fényvédőinek kínálatát. Az Anthelios termékcsalád hatékony védelmet nyújt mind az UVA-, mind pedig az UVB-sugarak ellen, amelyek szintje magasabb, mint az EU-ajánlás.  Az új Ultra-Light Fluid 50+ pedig amellett, hogy magas UVB-sugárzás és a korábbi összetételnél magasabb UVA-sugárzás elleni védelmet nyújt még a hosszú UVA-sugárzás ellen is véd. Mindezt pedig egy nagyon könnyű, folyékony és a bőrön szinte láthatatlan textúrával.

A La Roche-Posayt számos bőrgyógyász ajánlja világszerte a pácienseinek.

A La Roche-Posay 30 éve dolgozik együtt bőrgyógyászokkal, hogy az érzékeny bőrű emberek életminőségét javítsák.

Szakértők ajánlásával

Fluidok, olajok, tejek, gélek vagy spray-k: az Anthelios széles választékú textúrákat kínál, hogy összekapcsolja a kényelemet és védelmet a toleranciával. Az Anthelios tiszteletben tartja az igényeket és egyedi követelményeket az egyes bőrtípusoktól függően és különböző szintű védelmet biztosít (magas SPF 30 védelem, vagy nagyon magas SPF 50+ védelem). A magas UVA- és UVB-védelem megvéd a nap olyan kellemetlen hatásai ellen, mint a leégés, hosszú távú károsodás, fényöregedés.

A HOZZÁM LEGJOBBAN ILLŐ FÉNYVÉDELEM

Három egyszerű lépés a bőrrákkal szembeni védelemért

Preview : False